Musik & Billedskolen søger musiklærer med afsæt i slagtøj

Musiklærer søges

Ansøgningsfrist: 09.09.2022

Er du vores nye kollega og lærer i slagtøj, marimbaorkester og sammenspil? Så er vi arbejdspladsen, der giver dig trygge og gode rammer, og et godt fagligt miljø med masser af kollegial sparring.

Vi leder efter en engageret og energisk lærer, der med afsæt i slagtøj (trommesæt, marimba, percussion, men også gerne klassiske instrumenter), formår at gøre en forskel for børn og unge – både i soloundervisning og i sammenspil – og som vil være med til at udvikle tidssvarende undervisningstilbud for børn, unge, og også gerne voksne.

Udover slagtøjsundervisning kunne vi ønske os, at du har lyst til at deltage i og opbygge tilbud indenfor noget af følgende:

  • Marimbaorkester (sammen med kollega)
  • Undervisning i folkeskolerne (obligatorisk musik/orkesterklasser/valgfag 7.-8. kl.)
  • Rytmisk sammenspil
  • Klassisk (orkester) sammenspil
  • Musikalsk skaben – gerne E-musik, lydkunst, eller filmlyd og -musik
  • Begynderundervisning på hold (Bandlinjen)
  • Hørelære

Undervisningen foregår både decentralt, i byerne Outrup og Tistrup, og centralt i vores eget hus i Varde.

Vi forventer, at dit faglige niveau er højt, at du holder af at undervise, og at du er god til at motivere børn og unge. Og så kan du skabe undervisning der opleves som relevant og befordrende for dem.

Vi har en kollegial tilgang til vores organisering, og er en arbejdsplads, der sætter sparring og god tilrettelæggelse højt. Vi sætter altid vores elever i centrum, tilbyder dem gode rammer, og sørger for at de ofte får mulighed for at spille for andre – vi har normalt over 100 koncerter og aktiviteter om året.

Hvem er vi
Musik & Billedskolen er en kommunal kulturskole i Varde Kommune. Vi tilbyder undervisning i musik og billedkunst decentralt i hele kommunen, og i vores egne lokaler på Stålværket i Varde by. Derudover har vi et omfattende samarbejde med folkeskolen om undervisning i både obligatorisk musik, valgfag (7.-8. kl.) og Orkesterklasser (4.-6. kl.). Vi sætter eleverne, fagligheden og det gode, kollegiale samarbejde centralt i vores arbejde og vores kultur.

Stillingen er en fast ansættelse på 2-3 dage om ugen, efter FMMs overenskomst med KL for musikskolelærere.

Ansøgningsfrist 9. september kl. 12.00
Tiltrædelse: 1. november eller snarest derefter.
Samtaler finder sted onsdag d. 14. september

Du er velkommen til at skrive eller ringe og høre nærmere til kulturskoleleder Peter Vogel på pvoo@varde.dk eller 22 65 95 31.

Søg stillingen

 

annonce