Musik & Billedskolen: Tilmeld dig ny sæson nu

Musik & Billedskolen er for alle børn, unge og voksne der finder inspiration og glæde i livslang musisk udfoldelse. Vores kerneopgave er at skabe optimale rammer for elevernes kunstneriske og musikalske læring

Tilmeld ny sæson 2023-24 nu!

Nu kan du tilmelde dig til den kommende sæson i Musik & Billedskolen.

På deres hjemmeside kan du se alle tilbud. Er du i tvivl om hvad, du skal vælge, kan du gå på opdagelse på musikogbilledskolen.dk/opdag og finde dit instrument på en sjov måde!

Er du allerede elev, elev på orlov eller på venteliste, har du fortrinsret til den kommende sæson.
Du skal gentilmelde dig senest den 30. maj 2023, herefter bortfalder din fortrinsretten.
Her kan du gentilmelde dig

Musik & Billedskolen tilbyder kursus i klassisk billedkunst for unge, 15-25 år.

På kurset skal vi eksperimentere med forskellige teknikker indenfor tegning og maling.
Materialerne kan for eksempel være blyant, tusch, kridt, kul og akrylfarve, og der skal arbejdes både i meget store og mindre formater.
Desuden vil der være øvelser og studier, som styrker iagttagelsesevnen, så du bliver bedre til klassisk tegning.

Hvis der er interesse for det, kan der også arbejdes indenfor en af de spændende samtids-kunstformer som installationskunst eller konceptkunst.

Inspiration og udstillinger

Billedkunst kan også være at tage på tur og møde andre kunstneres måder at skabe kunst på. Vi har f.eks. været ture til Wadden Tide i Blåvand, HEART i Herning og Trapholt Kunstmuseum i Kolding. Turene er med til at give dig inspiration og viden om kunst.

I løbet af året arbejdes der med forskellige projekter i billedkunst. Det kan f.eks. være et fælles musik- og billedprojekt  sammen med klaverelever,  workshops med kunstnere udefra og andre spændende opgaver.

I de Blå Dage i december deltager vi i nogle af musikelernes koncerter og laver Speed Sketching samtidig med at vi udstiller færdige arbejder.

Sæsonen afsluttes med udstillinger af årets arbejde. Det er i KunstLab på Kulturspinderiet i Varde, Blåbjergskolen afd. Outrup og Kulturhuset i Ølgod.

LÆS MEGET MERE her

 

Det betyder noget for os at, vores barn går på Musik & Billedskolen, fordi vi kan mærke, det er noget, der giver ham en masse værdi i hans fritid.
Der er nogle gode lærere, som rummer vores barn, og giver en masse udfordringer og det er et rigtig trygt sted at komme.
Det synes vi bare er super godt.

– Forældreudtalelse