Ny spændende butik åbner i Varde

Så er der lækkerier på vej indenfor den sunde, biodynamiske og økologiske genre. Med adresse i Vestergade, hvor Kage Cafeen netop er lukket ned.

Det er Tina Tungelund, der står bag initiativet – og iværksætteri er ikke fremmed for den aktive kvinde. Hun driver både TKZ-skolen på Ndr. Boulevard, der uddanner zoneterapeuter fra hele landet, samt klinik Tungelund.

Tina har altid interesseret sig for helsekost, vitaminer og mineraler, og da der ikke findes en butik, der tilbyder dette, var det nærliggende at starte op selv.

Glutenfri produkter

” Jeg repræsenterer Helsam, en landsdækkende kæde med base i Sønderborg. Konceptet går i al sin enkelthed ud på at tilbyde en bred vifte indenfor vitaminer, mineraler og naturlægemidler, og derforuden personlig pleje – økologisk makeup, sminke uden tilsætningsstoffer,” fortæller Tina, der også glæder sig til at kunne tilbyde fødevarer, herunder økologiske og glutenfri produkter.

“Jeg oplever helt klart en stigende tendens i forhold til efterspørgslen af helseprodukter – man har øget fokus på sundhed, og mange søger ekstra viden indenfor den alternative verden, siger Tina, der i år kan fejre 10 års jubilæum som zoneterapeut, mens det er 8 år siden, hun overtog TKZ-skolen.

Optimal vejledning

Butikken åbner d. 11. maj, og i den forbindelse flytter selve klinikken ind i bagbutikken, hvilket uvilkårligt vil give en synergieffekt.

“På den måde kan jeg også meget bedre vejlede og formidle budskabet indenfor såvel behandling som kosttilskud osv., når det hele er samlet under ét tag,” smiler Tina Tungelund, der glæder sig til at slå dørene op for en ny spændende helsebutik i Vardes centrum.

Helsam tilbyder også webshop, hvor man kan bestille varer og få dem gratis leveret til afhentning i butikken i Varde.