Ny udviklingschef: “Det er et område med megen energi..!”

I sommer fik vi nendestående pressemeddelelse tilsendt – og Mads Vig har mødt Peter Nielsen til en snak om sit nye virke som udvoklingschef:

I bestræbelserne på at udvikle og forbedre gæsteoplevelserne for de gæster, som hvert år kommer til Blåvand-Ho-området har Blåvand Ho Erhverv siden sin generalforsamling i april måned arbejdet på at finde den rigtige person til at varetage opgaven som Handels- og udviklingschef.   

Derfor glæder det bestyrelsen, at det er lykkedes at lave en aftale med Peter Nielsen om at tiltræde stillingen som Handels- og udviklingschef i Blåvand Ho Erhverv. Peter Nielsen kender Blåvand og Ho som sin egen bukselomme og han er en kendt person i lokalområdet både som iværksætter og som ideskaber af div. små og store projekter. Herudover har Peter Nielsen livslang erfaring med salg og markedsføring – både analogt og digitalt også indenfor detailhandel. Peter Nielsen har fortsat opgaver på Blåvandshuk Golfcenter, hvorfor stillingen hos Blåvand Ho Erhverv indtil videre er aftalt til at være på ”fleksibel deltid”.

Peter Nielsen tiltræder stillingen den 1. august og får indtil videre stillet en fast arbejdsplads til rådighed hos Feriekompagniet i Blåvand og her vil han kunne træffes og kontaktes af foreningens medlemmer.

”Ansættelsen af en handels- og udviklingschef er helt naturlig for os. Det forpligter at være Vestkystens største turistdestination og derfor bør vi jo også kunne tilbyde vores gæster et stort aktivitetsniveau og et bredt oplevelsesprogram spredt ud over hele sæsonen, men da alle erhvervsdrivende i byen faktisk har mere end nok at se til, med at passe deres egne forretninger, er det oplagt at finde eksterne kræfter til at løfte den praktiske del af denne gæsteopgave”, siger Finn Christensen, formand for Blåvand Ho Erhverv.

”Vi er overbeviste om at vi med valget af Peter Nielsen, har fundet den helt rette person, som formår at koble sit store lokalkendskab, med sin medfødte iderigdom og flid, så vi fremadrettet vil kunne forbedre gæsteoplevelsen i Blåvand og Ho – både synligt og mærkbart. Idekataloget, som Peter nu skal have omsat til praksis er stort og vi ser virkelig frem til samarbejdet”, slutter Finn Christensen.