NYHEDER på menukortet hos Arnbjerg Pavillonen 

🍝 Frisk Pasta: Komfort med et Twist 🍝
Slut måltidet af med vores nyeste skud på stammen: Frisk pasta med kantarelsauce, syltede bøgehatte og syltede tomater. Alt toppet med lækker velfærdskylling. Vores mission er enkel: fantastisk smag med bæredygtighed i fokus.
 
🌱Stegt Kalvemørbrad: Kærlighed på en Tallerken🌱
Giv dig selv en uforglemmelig smagsoplevelse med vores stegte kalvemørbrad. Den serveres med luftig kartoffelmos, glasseret og grillet pastinakker samt brændte løg – alt fra vores trofaste leverandør Kathrinelund. Rundet af med en skøn kantarelsauce.
 
🌊Kuller Roulade: Smagen af Hav og Land🌊
Oplev en fusion af hav og land med vores kuller roulade, fyldt med en urtefars. Den serveres med glaserede rødbeder, forårsløg, råsyltede tranebær og en urtebearnaise. Og ja, alle grøntsagerne er fra Kathrinelund. Det bliver ikke mere bæredygtigt end det!
 
🍂Carpaccio af Vildt Filet🍂
Få det ultimative efterårskick med vores carpaccio lavet på vildt filet. Serveret med friske brombær, parmesan-chips, syltede græskar og brombær glace. Vi støtter lokale producenter som Kathrinelund i vores jagt på bæredygtighed.
 
 
#FusionMenu #Bæredygtighed #kullerroulade
 
annonce