Nyt hørecenter i Vestergade: Vi skal have myterne manet i jorden!

De har været kolleger gennem flere år, de er i familie med hinanden – og nu åbner de butik i Vestergade.

Connie Larsen og Mathias Davidsen er dem, du møder, når du stikker hovedet indenfor i Vestergade 11, eller rettere – stikker ørene ind, for det er her, spidskompetencen ligger. Mathias og Connie ved noget om hørelse!

– Man kan vel egentlig godt sige, jeg er født ind i branchen, i det at min far arbejder med høreapparater, men jeg vil nu alligevel ikke sige, at det som sådan lå i kortene, lægger Mathias ud.

Han kastede sig ud i elektrikerfaget og sidenhen som pædagogmedhjælper, men skæbnen, om man vil, fik ham alligevel placeret ved et høreapparat – og her er han blevet. Fordi han ikke kan lade være.

– Det er bare en spændende verden, slår Mathias fast.

Med ombord i butikken Davidsen Hørecenter er Connie Larsen. Og det er langt fra en tilfældighed. Og så alligevel.

– Jeg var egentlig beskæftiget i en ganske anden branche, da Mathias lod en bemærkning falde om, at hans arbejdsplads manglede en dygtig sekretær, og jeg tænkte – ja hvorfor ikke. Og vi var dermed kolleger igennem 4 år, indtil Mathias besluttede sig for at starte op som selvstændig, fortæller Connie.

Og da Mathias med egne ord var godt kørende, sendte han bud efter Connie, og hun takkede straks ja.

– Jeg havde vel egentlig bare ventet – og glædet mig, griner Connie, der ikke lægger skjul på, at de to er et fantastisk makkerpar.

Mathias er gift med Connie’s niece, så familiemiddagene omhandler ind imellem en snak om høreapparater.

– Vi er nok meget dedikerede, fordi det er så interessant et område. Blot indenfor de seneste 5-6 år er der sket en eksplosiv udvikling, og der er næsten ingen grænser for, hvad man kan tilbyde kunderne, fortæller Mathias.

ÅBENT HUS

Når du som kunde kommer ind til Davidsen, vil du som oftest møde Connie og få en snak med hende. Connie kan screene din hørelse og vurdere, hvad næste skridt bør være. Og herfra tager Mathias over.

– Der hersker desværre den myte, at det er meget dyrere at søge hjælp privat, og det er bestemt ikke tilfældet. Her gælder akkurat de samme tilskudsordninger og regler, som dem man bliver oplyst om ved fx læge eller på sygehuset, forklarer Mathias.

Både Connie og Mathias tager gerne hjem privat til kunden, ligesom Connie kan bookes til foredrag.

Alt det kan du høre meget mere om i den ny butik i Vestergade i Varde, hvor Mathias og Connie inviterer til åbent hus d. 19. august hele dagen – med servering af kaffe og kage fra 10.00-18.00, mens grillen tændes til grillpølserne kl. 16.00.