Om ganske få dage: Fed Fredag i Helle Hallen for børn fra 4. Klasse – Glæd dig til en fantastisk aften!

Tiden flyver, og om blot en lille uge er det endelig tid til at opleve en af årets mest ventede begivenheder – Fed Fredag i Helle Hallen for børn fra 4. klasse. Så gør dig klar til en aften fyldt med grin, aktiviteter og masser af fællesskab!

Helle Hallen bliver forvandlet til en magisk legeplads, hvor børnene kan udforske en verden af mange sjove aktiviteter og uovertruffen atmosfære. Det er en chance for at skabe livslange minder og nye venskaber, mens vi sammen skaber en uforglemmelig aften – endnu engang.

– Vores lokalsamfund har vist en utrolig opbakning omkring Fed Fredag, og det er takket være vores dedikerede frivillige og ildsjæle, at vi endnu engang kan stable Fed Fredag på benene, lyder det fra udvalget der repræsenterer en frivillig ildsjæl fra hver af byerne i det tidligere Helle Kommune.

– Sammen arbejder vi for at skabe en tryg og alkoholfri ramme, hvor børnene kan hygge sig og have det sjovt uden bekymringer.

Den kommende Fed Fredag er også en fejring af selve aktivitetens 30-års jubilæum og det er en lejlighed til at se, hvordan vores fællesskab står sammen om at skabe gode traditioner og uforglemmelige oplevelser.

– Vi kan nu løfte sløret for endnu en aktivitet på aftenen, nemlig koncert med ADHD , og derudover har Helle Hallen valgt at sponsorere kage til alle, fortæller udvalget bag Fed Fredag.

Og der er ikke sparet på roserne, når spørgsmålet lyder om, hvem alle ildsjælene er.

– Vi oplever en generel fantastisk opbakning til arrangementet, både fra de lokale foreninger, Helle Hallen – ja og alle dem der i det hele taget hjælper på en eller anden måde. Det er et stort arrangement, og det kræver tid og kræfter, men sammen kan vi altså løfte i flok, og det er netop det vi kan og gør her, smiler Maibritt Bertelsen, der er en del af Fed fredag udvalget .

Udvalget fortæller, at der på nuværende tidspunkt er solgt så mange billetter, at man skal til at få købt sin billet, hvis man vil nå det. Der er i alt 1000 billetter til salg.

– Vi plejer at have besøg af mellem 900 og 1000 børn hver gang. Det kan jo godt lyde af temmelig mange, men vi er så heldige, at det er de sødeste børn, der kommer her til Fed Fredag. De er simpelthen så gode – de hjælper hinanden, viser omsorg og fællesskab – og vi oplever stort set aldrig noget negativt i forbindelse med festen, lyder det enigt fra udvalget.

Så tag kalenderen frem og sæt et stort d. 8. september, hvis du ikke allerede har gjort det! Alle de mere end 100 frivillige glæder sig til at byde de unge mennesker velkommen til en aften, der vil skabe minder for livet.

Sponsorer

Fed Fredag har denne gang været heldige at få ekstra sponsorpenge i kassen, og det er da også årsagen til, at man kan give den et ekstra nøk d. 8. september.

Andelskassen Varde har givet 10.000, Skjern Bank har sponsoreret 2000 og Jyske Bank Varde 4000, mens Min Købmand i Agerbæk har givet 3000 kroner til den gode tradition.

Hold øje med yderligere information på Fed fredag i Helle Hallens Facebookside, og lad spændingen stige, indtil vi alle sammen mødes til en aften fyldt med glæde, aktiviteter og en fantastisk stemning!

Udvalget har været i de gamle arkiver og fundet fotos fra Fed Fredag i slutningen af halvfemserne.