Skolefodboldholdet FC Jacobi løb på banen med EFB

I weekenden kunne fodboldeleverne fra Sct. Jacobi Skole løbe på banen med spillerne fra EFB, til forårssæsonens første hjemmebanekamp. Direktør, Morten Stoll fra Sydbank Varde, havde inviteret FC Jacobispillerne til en fodboldoplevelse af de helt store.

Det var kæmpestort for eleverne, hvilket naturligvis gav en lille smule sommerfugle i maven, men trods nerver og ventetid i kulisserne på en bidende kold forårsdag, så tog eleverne det hele med højt humør og klarede indløbet til perfektion. Det var nogle megastolte elever der efterfølgende kunne tage plads hos forældre og kammerater på tilskuertribunen. Her skulle oplevelsen lige fordøjes, men eleverne var enige om, at det var den sejeste oplevelse, og det føltes som at være berømt. Højdepunktet var, da musikken brød løs og alle klappede og heppede, da de løb ind på banen, ”det gav strithår på armene” fortalte en af eleverne.

Udover indløbet bød Morten Stoll på topkamp og god forplejning til både spillere, forældre og trænere. Der var flot opbakning til dagen med 90 deltagere, som alle havde en fantastisk dag på Blue Water Arena.  Vardes borgmester, Mads Sørensen mødte også op i skoleholdtrøjen for at supporte eleverne, hvilket lige forstærkede fællesskabsfølelsen, selvom han dog pænt måtte vente udenfor banen.

FC Jacobi mødte standsmæssigt op i fine nye klubdragter, takket være en flot donation fra Lions Varde

I andeledningen af at Lions Varde kunne fejre 60års jubilæum, uddelte klubben en flot række donationer.

I den forbindelse modtog skolefodboldholdet FC Jacobi en fornem donation på 20.000kr, hvilket gjorde det muligt, at alle spillerne kunne møde op som et hold i flotte klubdragter med skolelogo. Det har stor betydning for eleverne, og er med til at forstærke den fællesskabsfølelse og synliggøre det fællesskab med plads til alle, som det hele netop handler.

Der skal lyde en stor Tak til Lions Varde, for at støtte fodboldholdet og naturligvis en stor Tak til Morten Stoll, for igen at vise sin støtte til FC Jacobi og give eleverne en helt fantastisk oplevelse.

FC Jacobi er opstået i samarbejde med DBU, og er en del af Velfærdsalliancen under mottoet ”En del af om noget større” og det må man bestemt sige at eleverne var denne dag – en del af noget større og en stor oplevelse rigere.