Skru op for hyggen med pelspuder i ægte pels

Få et hyggeligt hjem fyldt med varme og nordisk charme på 2 sekunder. Det kan gøres enkelt og hurtigt med et par ægte pelspuder til sofaen eller sengen. På NATURES Collection finder du et gigantisk udvalg af diverse puder med betræk af 100% naturlige materialer. Der finder du puder med betræk af eksempelvis forskellige slags lammeskindspels, kaninpels, koskind og certificeret minkpels fra Danmark. Puderne kommer i et væld af forskellige varianter, som kan fortrylle din indretning med stilrent design, et finurligt udtryk og en helt fantastisk blødhed, som slet ikke er til at holde fingrene fra. Der er mange gode ting at sige om ægte pelspuder, og du kan her få inspiration til, hvordan du kan opgradere din indretning med varme og blødhed i stride strømme.

100% naturlige materialer

NATURES Collection’s hjemmeside finder du et bredt udvalg af pelspuder med 100% naturlige betræk, og det er med rigtig god grund, at pelsvirksomheden elsker naturlige materialer såsom lammeskindspels og kaninpels. En pude i ægte pels udstråler tårnhøj kvalitet, og de er meget slidstærke og langtidsholdbare. Det er naturlige kvaliteter, som du får med i købet.

Dertil så er de pelsede materialer fantastisk bløde, og de emmer af nordisk charme og varme på en måde, som man ikke kan snyde sig til gennem erstatninger, som er produceret kemisk.

Pelsen er lige så blød og varm, som den ser ud, og det er en af grundende til, at du med ægte pels kan skabe den helt rette atmosfære i dit hjem fyldt med varme og hygge, som vil få dig til at føle dig mere hjemme end nogensinde før.

Vidste du at ægte pels er varmeregulerende? Det betyder, at pelsen har en varmende effekt, når det er koldt. Derfor hygger man sig ekstra meget og slapper mere af i selskab med naturlige materialer.

Mærk den rette komfort

Ægte pels på en pude er ikke kun et dekorativt element til din indretning, som skaber hygge i hele huset, men det bringer også en fantastisk komfort, som du kan nyde godt af, når du skal have en lur på sofaen en søndag eftermiddag, eller når du har brug for at slappe af efter en lang dag på arbejde. Det er fordi ægte pels er helt utrolig blød og tæt i pelsen.

Et bæredygtigt element

Ægte pels fra NATURES Collection er tilmed bæredygtige materialer. Det betyder, at de får deres pels fra kødindustrien, hvor det er et biprodukt til produktionen. Du kan gøre noget godt for miljøet og nyde den ægte pels med god samvittighed på samme tid.

Ikke nok med, at en ægte pelspude er et utrolig dekorativt element til hjemmet som spreder en fantastisk stemning fyldt med varme og hygge, så er den naturlige pels også lige så silkeblød, som den ser ud til at være. Skynd dig ind på NATURES Collection og find alle dine nye yndlingspuder til hjemmet.

 

(Annonceartikel)