SportsPark Blaavandshuk får ny forpagter i cafe og køkken

Efter en længere proces har ledelse og bestyrelse valgt at indarbejde et helt nyt setup i forbindelse med cafedriften i Sportspark Blaavandshuk og naturligvis i tæt samarbejde med det nye forpagterpar.

Claus Okholm har, som tidligere meddelt, valgt at bruge sit liv på en lidt anderledes måde i fremtiden og stopper i en glidende overgang i februar måned.

De nye forpagtere er Tenna og Thomas Rathleef fra Oksbøl, som driver Bagerhuset i Vejers samt Hjerting Bageri med stor succes, og har derfra også erfaring med cafesalg og det store kolde køkken.

–  Vi vil gerne prøve at skabe et godt cafemiljø i SportsPark Blåvandshuk, hvor der er masser af brugere og gæster samt derudover vil vi bruge stedet til produktion, som så vil blive solgt på øvrige afsætningsadresser, fortæller Thomas.

–  Vi tror på stordrift og samtidigt samt vil vi sikre at SportsParkens mange brugere og foreninger kan få et rigtigt godt og frisk udvalg, tilføjer han.

Glad for aftalen
Peter Nielsen fra SportsParken er meget glad for aftalen med Tenna og Thomas.
–  Vi er nok lige udfordrende, når det gælder om prøve noget nyt og anderledes. Begge aftalepartnere ved, at der forestår et hårdt stykke arbejde og der vil også være meget nyt, som skal læres, men også mange nye muligheder. Dette håber vi at gæster, brugere og foreninger vil tage godt rigtigt imod, selvom det vil tage lidt tid. Sportsparken og dens aktiviteter har ændret sig løbende med tiden, så det er vigtigt at vi følger med, også på cateringfronten. Det tror vi, at vi kan med det nye setup, fortæller direktør Peter Nielsen.

Fester vil også fortsat være en del af huset, hvor man kan leje Pyramiden og Den Gl. Hal som forsamlingshus og blandt andet få mad leveret udefra.  Claus Okholm er også med i overgangsface på festsiden og der arbejdes også på at finde en løsning omkring det varme køkken.

–  Vi vil løbende komme med flere oplysninger om aftalen og hvad man kan forvente i fremtiden, og glæder os til at byde Tenna, Thomas og deres mandskab velkomne i huset, ligesom vi senere vil sige pænt farvel til Claus for hans store og ihærdige indsats, slutter Peter Nielsen.