Sportspark fortsætter udviklingen

Den massive udvikling af aktiviteter og tilbud gør, at SportsPark Blåvandshuk nu etablerer salgs – og marketingsafdelingen SpB Væksthus på Vestergade 9 i Oksbøl.
– Etableringen er en naturlig del af strategien. De seneste år har vi brugt mange kræfter på at skabe unikke faciliteter og lægge planerne for det samlede SportsPark i hele Blåvandshuk området. Vi står meget stærkt og har mange positive reaktioner fra gæster og brugere hver eneste dag og vi vil naturlige gerne have endnu flere på besøg i SportsPark Blaavandshuk i fremtiden, så derfor etablerer vi et fælleskontor for hele Sportsparken, fortæller direktør Peter Nielsen.
– Vi vil målrettet gå efter flere gruppeophold indenfor håndbold, golf, fodbold, esport, fitness bootcamps, svømning og ikke mindst hele skoleområdet. Dette kræver en målrettet indsats hver eneste dag af dygtige medarbejdere, som nu får rammerne til dette arbejde i SpB Væksthus i Vestergade, tilføjer han, og fortsætter:
– Vi har massive pladsproblemer i sportscentret på Strandvejen 2 i Oksbøl og det samme gælder også på golfcentret i Ho, så derfor var det naturligt at etablere os i Vestergade i de 200m2 store lokaler, som passer lige til formålet og er lette at indrette.
– Lokalerne overtages omkring 1. januar 2018. Alle de eksisterende afdelinger kører vi og står som nu klar til at betjene jer som tidligere, fortæller han.
Der vil ikke være fysisk åbent for kundebetjening i Vestergade – kun ved aftalte møder om større arrangementer eller lignende.
Etableringen betyder ikke, at udviklingsarbejdet med at få skabt aktiviteter samt kontorfaciliteter i det tidligere Ravmuseum er lagt i graven.
– Vi må blot konstatere, at ting tager tid, for at få undersøgt mulighederne ordentlig og hvad der kan lade sig gøre i den ikke helt nye bygning. Dette arbejde forgår i tæt dialog med Varde Kommune, slutter Peter Nielsen.