“Stor tak til kunderne!”

Sidste etape i ombygningen i Føtex er i gang, og hos slagteren er der sket store forandringer. Udover at have fået mulighed for at udnytte pladsen i afdelingen langt mere optimalt end hidtil, er alt inventar også blevet udskiftet.

Bag disken står en meget tilfreds slagtermester, Mikkel Emil Svendsen:

– Først og fremmest, så tænker jeg, at her er blevet super flot! Alle varerne kommer meget bedre til deres ret, der er blevet skabt en mere lys og imødekommende atmosfære, så både slagter og delikatesse fremstår helt ideelt.

Og selv om resultatet imponerer den lokale slagtermester, er det, han peger på med størst taknemmelighed, kunderne.

– Der har været en absolut bemærkelsesværdig positiv ånd fra kundernes side; her er blevet stillet spørgsmål, og jeg har været virkelig glad for den nysgerrighed og interesse, der har været. For vi har da både rodet og larmet ind imellem, og der kom også lige en COVID-19, vi skulle tage hensyn til, og ikke mindst bede kunderne tage hensyn til – men især den opbakning vi har mødt fra kunderne i form af kommentarer, har gjort det hele nemmere, fastslår Mikkel Emil Svendsen.

Ligeledes pointerer han også, at sammenholdet i butikken på tværs af afdelingernes personale er blevet stærkere.

– Mange af os har valgt at arbejde på helligdagene i foråret, når butikken var lukket, og det viste sig ikke blot at være effektivt, men også rigtig hyggeligt. Jo – vi har et stærkt sammenhold her i butikken, og det tror jeg, kunderne kan mærke.

Sammen med alle sine kolleger glæder slagtermesteren sig til at byde velkommen i en helt ny og spændende Føtex Varde – alt står klar om få uger og det vil blive markeret med gode tilbud og en lidt anderledes åbningsdag i butikken.