“Tak for brevet, Aleksandra!”

Hilsen hjemmefra modtager i denne tid flere “hilsner udefra” – her er endnu en:

Hej i Varde. Og især “Hilsen hjemmefra”. Vi er 3 danskere der er udsendt til Mali i Afrika, og vi har netop modtaget en fin pakke. STOR tak til den og STOR tak til Aleksandra fra Agerbæk, som går i 6.a. Det var et rigtigt dejligt brev du skrev til os. Jeres fine pakke deler vi med vores kollegaer, som kommer fra hele Verden. Vi er en del fra Europa, men endnu flere fra Afrika og Asien. Indholdet af pakken gik rundt og skabte stor glæde hos alle, uanset tro og religion. Forsæt denne tradition. Den bringer dansk hygge – og den danske hygge bragte folk sammen på tværs af race og religion. RIGTIG GLÆDELIG JUL / Alan Mergen

Fakta – Hilsen Hjemmefra:

Formålet med at sende pakker til vores udsendte soldater er dels, at de udsendte soldater forstår, at deres indsats er værdsat, og dels at det skaber en stærkere forbindelse mellem kommunens garnisoner og lokalsamfundet.

Inspirationen til tiltaget er hentet fra erfaringer fra USA og Storbritannien, hvor det er almindeligt i sammenhæng med udsendelse af soldater, at familie, venner og lokalsamfund indsamler forskellige hilsner pakket i skotøjsæsker.

Hilsen Hjemmefra er blevet til i samarbejde mellem Vardes tre garnisoner, Varde kommune, Varde Handel, Varde Kasernes Venner og skolerne i Varde Kommune.