“Tak for kæmpe interesse”

Pressemeddelelse/BjørneVenner: Af hjertet tak, til alle Jer der allerede har været forbi og indlevere Jeres skønne varer. Jeg er blæst bagover over den kæmpe opbakning og interesse I har vist og ikke mindst de kommentarer I giver med på vejen.
På trods af, at jeg sidder i isolation der hjemme, da min søn og mand er testet positiv for corona, så sker der en masse i butikken. Alt indleveret tøj er bøjlet op og legetøj samt udstyr stillet frem – klar til at jeg kan gå i krig med prissætning og prismærkning så snart jeg er ude af isolation. Butikken er efterhånden fyldt godt op med både dametøj, børnetøj, udstyr samt legetøj og jeg kan love Jer for, at det er nogle lækre varer, der venter på at bringe glæde hos nye familier.
Da vi er nødsaget til at udskyde åbningen, grundet min isolation, forlænger vi åbningstilbudet med en uge, så det gælder til og med den 21. januar. Ønsker du at indlevere, så skriv gerne for en aftale, og vi vil sikre at der er nogen i butikken.
– Christina