Tina har fod på din uddannelse

Siden 2008 har Tina Tungelund drevet TKZ-Skolen ud fra den samme filosofi – hun ønsker at give dig den bedste oplevelse, den bedste zoneterapeut uddannelse og de bedste kurser, hun overhovedet kan!

Tina Tungelund kan du møde på TKZ-skolen, der ligger midt i Varde – på Ndr. Boulevard. Her underviser og uddanner hun zoneterapeuter, og noget af det, hun prioriterer højt, er, at holdene ikke bliver for store.

– Der skal være plads og rum for den enkelte, siger Tina Tungelund og tilføjer: Der er som oftest rigtig mange spørgsmål forbundet med denne uddannelse, og der skal være tid til at uddybe og forklare.

 

Det er ingen kunst at være som alle de andre – jeg kan bare godt li’ at være mig og gøre det på min måde.

Hverken mere eller mindre.

– Hvordan gør jeg det? jo, det gør jeg blandt andet ved, at jeg hver dag gør mig umage for at videreformidle alt det jeg har lært, hele tiden at holde mig opdateret på, hvad der sker i ‘zoneterapi verdenen’, hele tiden lytte til mine studerendes behov og hele tiden sørger for, at det er lysten, der driver værket. I takt med at jeg søger viden ad andre veje end blot den traditionelle zoneterapi, så vil du også opleve, at min zoneterapeut uddannelse er dynamisk, og der hele tiden kommer nyt til – for eksempel har jeg i de sidste par år koblet mere spiritualitet ind i uddannelsen – for det giver mening, når vi taler om det hele menneske, lyder det fra Tina Tungelund.

Du er sikker på, at du får nogle af Danmarks dygtigste undervisere, når du læser til zoneterapeut her på TKZ-Skolen.

Interesseret i at høre mere? Kontakt Tina –

Tina Tungelund Kristiansen – TKZ-Skolen
Nordre Boulevard 86C,  6800 Varde
Telefon: 28 92 74 20
Mail: 
mail@tkz-skolen.dk

 

 

Annonceartikel