Vævestuen ommøblerer: Det skal være en oplevelse

– Vi ønsker for vores kunder, at de får en helt unik oplevelse, når de kommer herind i butikken.

Sådan lægger indehaver Anja Rotbøll Jochumsen ud, da vi stikker hovedet indenfor. Det dufter af nymalede vægge, og mannequinerne står klar til at blive klædt på. Nisserne titter frem og flere hylder er flot dekoreret med spændende julegaveideer…

– Butikken har været lukket i små 14 dage, fordi vi har bygget om og lavet helt nye rammer, fortæller Anja. Og det er ikke kun butikken, der får nye farver og image – der følger også en ny nabo med.

– Ejendomsmægler Thomas Valsted åbner virksomhed her lige ved siden af, og det glæder vi os til – det er så dejligt, når der sker noget, smiler Anja.

Henne Strand har dog ikke stået stille i dette efterår – her har været mange besøgende, både i butikkerne og ved stranden, og Anja er ikke i tvivl: Det er den gode friske luft og så den hygge, vi kan her i Henne – det mærker folk.

Julen står for døren, og der er da også allerede smukt pyntet i den del af forretningen, der er færdig.

– Vi åbner igen lørdag d. 5. december, og jeg glæder mig så meget til at byde kunderne indenfor i en helt ny butik – hvor det er oplevelsen, der tæller – den positive oplevelse, lyder det med et smil fra Anja fra Vævestuen i Henne Strand.