Varde har fået sit eget brætspil! 

Nu kan du eje Blue Bell, Varde Sommerland og blive minimurer imens du lander på felter som Open Air, Klods Hans og Nissernes By. Brætspillet “Slaget Om Varde” dyrker nostalgi og minder fra Varde. Spillet er et mix mellem Monopoly og Risk og tager kærligt pis på hverdagen i Varde, hvor man kan trække kort som “Det er fredag. Alle rykker til Blue Bell” eller “Du går ind for genbrug! … Hvis det kan bruges til Open Air. Betal 1.000 kr. for 3 sofaer, 1 partytelt og 4 rammer slotsøl”.

Et spil tager i gennemsnit ca 1-2 timer at spille og spillet er familievenligt. Missionskortene gør at ikke to runder er ens og man kan spille med karakterer som Tysk Turist, Nissehækler, Værnepligtig, Stålværksarbejder, m.m.

Spillet udgives i begrænset oplag og der er risiko for at det bliver udsolgt. Spillet forhandles kun online på slagetom.dk/varde. Skaberne bag er Sune Frantsen og Vardes egen Brian Barrett, som har stået for at snakke med de mange lokale om hvad der skulle med i brætspillet om Varde.

Årets bud på en mandel- eller julegave kan ses og købes på www.slagetom.dk/varde og koster 399 hele november og 449 efterfølgende.