“Vis hensyn – giv et Buddy-armbånd”

I den forgangne uge blev eleverne fra 10iCampus præsenteret for turisme med udgangspunkt i den lokale virksomhed, Hvidbjerg Strand Feriecenter.

135 elever fra 10iCampus i Varde har sammen med Hvidbjerg Strand Feriepark udforsket og løst reelle udfordringer inden for bæredygtig turisme og iværksætteri. Projektet har titlen “Bæredygtig turisme og iværksætteri: Udvikling af Hvidbjerg Strand Feriepark”.

Amalie, Emmeli, Camilla og Laura havde i deres case tænkt hensynstagen til fysisk og psykisk handicappede gæster i feriecenteret:

– Vi foreslår, at der udleveres et Buddy-armbånd, der signalerer, at her kommer en gæst, hvor man lige skal vise et ekstra hensyn. Det mener vi, vil sende et rigtig fint signal og samtidig være et flot tiltag.

Projektet, der har strakt sig over en uge, har givet eleverne mulighed for at anvende deres sprog-, matematik- og digitale færdigheder i en praktisk sammenhæng samtidig med, at de har lært om bæredygtig turisme og iværksætteri.
En række dommere fra Hvidbjerg Strand Feriepark evaluerede elevernes præstationer og ideer, og de bedste projekter blev belønnet. Projektet kulminerede med produktpræsentationer og pitches, hvor eleverne præsenterer deres innovative ideer for dommerpanelet.