HOT chili på en kold dag.
Det er en kold tid… og derfor har vi fundet denne lækre opskrift på chili con carne, der nok skal give en indre varme – tilsæt ekstra chili, hvis du fryser rigtig meget!
Tilberedningstid: 30 min.
Opskrift Svits kødet og krydr det godt med med taco krydderi. Tilsæt hakket løg, helst uden for mange tårer, samt knust hvidløg (husk tyggegumme dagen efter) og svits endnu et par minutter. Kom hakket tomat ved (det er ok at bruge dem på dåse) og lad det simre 10 min. Eller den tid det tager at nyde et glas rødvin i ro og mag… Hak chilien fint og snit forårsløgene. Skær agurken og avocadoen i små tern og dryp med limesaft. Bland chili, forårsløg, agurk og avocado med hakket koriander og smag til med salt og peber. Anret chilien i dybe tallerkener og kom cremefraiche samt salsa på toppen. Server evt. med brød eller lune tortilla. DET er altså lækkert!
Det skal du bruge:
500 g Hakket økologisk oksekød
1 brev Taco krydderi
Levevis økologisk ekstra jomfru olivenolie til stegning
1 stk. Hakket økologisk løg
2 stk. Fed hvidløg
2 ds Hakkede tomater med chili
Salt og peber
1 stk. Grøn chili uden kerner
2 stk. Forårsløg
½ stk. Økologisk agurk
1 stk. Avocado
1 spsk. Limesaft
Frisk koriander (hvis man er til det…)
Økologisk creme fraiche
Tilbehør: brød – nachoes eller tortilla