1 lærer søges til 10iCampus Varde

10iCampus en skole, der er kendt for at flytte unge mennesker både fagligt, socialt og menneskeligt på et år.

På 10iCampus søger vi 1 lærer, der er fagligt dygtig og som gennem engagement, klasseledelse og tydelighed vil være med til at sætte retning for eleverne og skabe en skoledag præget af fællesskab, forståelse og læring. 10. klasse i Varde Kommune skal ses som en start på videre uddannelse og ikke som en forlængelse af folkeskolen.

Campus Varde er en uddannelsesinstitution med plads til i alt 1100 unge mennesker, hvoraf ca. 125 elever i 10. klasse.

På 10iCampus har vi fem 10. klasser og 3 internationale/integrationsklasser for udskolingselever. Der vil være tale om undervisning og opgaver primært i 10. klasse.

Vi har brug for 1 lærere til en fast stilling, der primært kan undervise i matematik og tysk. Stillingen vil yderligere omfatte Co-teaching timer samt undervisning i valgfagene Mad og Basis Matematik. Undervisning i Mad er ikke et must, her kan findes andre løsninger.

Andre spændende fagkombinationer hilses også velkommen.

Ud over dette søger vi en lærer, der brænder for pædagogisk og didaktisk udvikling og som har stor interesse for at støtte, vejlede og håndtere unge, der er på vej mod en ungdomsuddannelse.

Som lærer på 10iCampus bliver du en del af en lærergruppe, der arbejder i veludviklede fagteams og som planlægger det meste af undervisningen i fællesskab.

I kommende skoleår har vi fokus på:

· Tolærerordning

· Motivation, engagement, deltagelse og trivsel gennem projektorienteret undervisning

 

Du kan læse mere om vores måde at arbejde på i 10iCampus på vores hjemmeside: www.10icampus.vardekommune.dk

Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at ringe eller besøge os og få en snak med afdelingsleder Martin Wittenkamp. Kontakt: mwit@varde.dk eller på 2489 4748.

Ansættelsessamtaler afholdes d. 14. juni 2023.

Din ansøgning med diverse relevante bilag skal sendes elektronisk.

Ansøgningsfristen er 9. juni 2023 klokken 12.00.

LÆS MERE HER

 

Jobannonce