Det Konservative Folkeparti i Varde Kommune: TILLYKKE TIL DE UNGE MENNESKER

Læserbrev: Vi er kommet til den tid på året, hvor studenterne kører rundt og fejrer deres bedrift. De spreder glæde, liv og glade dage. De har ungdommens livsmod og en stor tro på fremtiden. De fylder i gadebilledet sammen med de unge mennesker, der også i disse dage er blevet færdig med niende eller tiende klasse, og også står foran en ny fremtid.

Nu skal de unge mennesker nyde sommeren og fejre, at de har færdiggjort deres ungdomsuddannelser. Herefter skal flere af dem enten videre ad uddannelsesvejen, andre have et år eller to, hvor de skal ud og opleve verden, arbejde, og generelt lære en anden vigtig ting, nemlig læren om ”livets skole”.

Når vi ser en studentervogn køre forbi, minder det også mange af os om den tid, da vi måske selv blev studenter. Men det skal også minde os om andre ting, nemlig alle de andre unge mennesker, der hver dag året rundt bliver færdig med deres erhvervs- og faguddannelser.

Dem markerer vi ikke en gang om året, men det gør dem ikke mindre vigtige at hylde. For vi har hårdt brug for både dem der vælger den boglige vej og dem, der vælger en erhvervsuddannelse, for har vi ingen faguddannede, så har vi heller ingen til at passe vores ældre på plejehjemmene, ingen til at ordne vores hus når det skal renoveres, ingen til at bygge huse når vi skal have fyldt vores byggegrunde op med nye, ingen til at undervise vores børn i skolerne og ingen til at trykke på knappen når der skal udbetales løn. Vi har brug for gode folk over hele linjen!

Derfor vil Det Konservative Folkeparti i Varde Kommune gerne benytte lejligheden til at lykønske alle de unge mennesker, der hver dag færdiggør en uddannelse og den vej igennem bidrager til at gøre Danmark til et bedre land for os alle og Varde Kommune en bedre kommune for os alle at leve i.

Tillykke til de unge mennesker – med ønsket om alt godt i fremtiden.
Det Konservative Folkeparti i Varde Kommune.