Det dufter af sommer hos Von Lügenhals

Kunsthaven står så smukt i denne tid, hvor de lange lyse aftener inviterer folk på en spadseretur rundt blandt den megen kunst i byen. Og i køkkenet i Von Lügenhals er der rigeligt at se til.

Kalenderen vidner om bryllupper, runde fødselsdage – og så alt det andet.

– Det er en pragtfuld tid. Det er det på alle tider af året her i Varde Garten, men der er nu noget ganske særligt over sommeren, lyder det fra bestyrer, Bo Rasmussen.

– Vi oplever, at turisterne har fundet vej herned, og de bliver ofte overraskede – på den positive måde vel at mærke – når vi giver dem en rundvisning.

Lige nu dufter der nok af sommer, men det er Varde Sommerspil, der blandt andet er i fokus.

Von Lügenhals har den helt rette atmosfære og sætter stemningen for årets sommerspil: De Tre Musketerer ⚔️
Du kan vælge mellem To Go sandwich, frokost med smørrebrød og kaffe, buffet eller a la carte menu.
Buffeten serveres i enten Pavillonen ved den skønne kunsthave eller i Boderne i Varde Garten. À la carte menuen og frokost serveres i kroen Von Lügenhals.
⚔️ FROKOST:
2 stk. kejserligt smørrebrød og kejserlig kage, serveres kun kl. 11.00 før forestillingen kl. 15.00
—-
⚔️ TO GO – Sandwich:
Vælg mellem: Vesterhavskinke, Grambogård roastbeef, røget dansk laks og spinat eller økologisk æggesalat med rejer.
—–
⚔️ BUFFET:
FORRETTER:
👉🏻 Grillet dansk laks med honningsennep, grønne asparges og basilikumsdressing
👉🏻 Vores egen fermenterede okse med anis, bagte gulerødder og aubergine
👉🏻 Kæmperejer med humuscreme, poppede kikærter og hjertesalat
👉🏻 Kalveinderlår med tunsauce, kapersbær og friskhakket persille
HOVEDRETTER:
👉🏻 Kalveculotte med citrontimian og hvidløg
👉🏻 Sommer-kartoffelsalat med spidskål, grønne asparges og radiser
👉🏻 Bønnesalat med syltet melon og dansk salatost
👉🏻 Grillet blomkål med ristede hasselnødder og rygeost
DESSERTER:
👉🏻 Rødgrød med fløde
👉🏻 Rabarbertrifli med syrnet bærcreme og havre crumble
—–
⚔️ À la carte menuen serveres i kroen og består af:
FORRET:
Rimet Dansk laks med ingefær, koriander, røget fløde og ristet rug
HOVEDRET:
Hopballemølle kyllingebryst og confiteret lår med ristede nødder, sommergrønt, pommes Anna og estragonsauce
DESSERT:
Jordbær panna cotta med krystalliseret hvid chokolade, vaniljeis og karamel
Ønsker du at bestille en anden menu, kan det selvfølgelig også lade sig gøre.
Du kan læse mere HER