7-kanten åbner dørene til teatrets magi

Lørdag den 27. maj fra kl. 10.00 til 13.00 inviterer 7-kanten til åbent hus i Varde Teater- og Musikhus og sceneværkstedet på Kulturspinderiet.

– Vi vil gerne vise folk, hvad vi går og arbejder med i forbindelse med det forestående sommerspil ”De tre musketerer”. Alle afdelinger er i gang med hver deres opgaver. Systuen arbejder med kostumer til den store guldmedalje og afvikler kostumeprøve med de medvirkende skuespillere, og håndværkerne på værkstedet er i færd med at bygge kulisserne, som senere skal transporteres til Friluftsscenen i Varde og monteres der, fortæller PR- og marketingansvarlig i 7-kanten, Ole F. Gudmundsen.

(Artikel fortsætter under foto)
7-kanten holder åbent hus i Varde Teater- og Musikhus og på sceneværkstedet.

Mens de arbejdende værksteder er i fuld gang, vil der også være mulighed for at overvære fægte- og teaterprøver.

– Mange spørger, hvordan prøverne egentlig foregår, så vi synes, at det er oplagt at give alle en mulighed for at komme forbi og opleve, hvordan vi øver – dels skuespillernes scenegang med replikker, men også fægteprøverne, der er noget helt unikt til dette års forestilling. Har man læst Alexandre Dumas’ klassiker, ved man at de tre musketerer og D’Artagnan har nogle helt specielle evner udi fægtekunsten, siger Ole F. Gudmundsen.

7-kanten glæder sig til at byde en masse interesserede indenfor i lokalerne på Vestevold 11 C og Kærvej 21, og der er selvfølgelig kaffe og te på kanden.

Agnethe Vestergård Pedersen (tv) er leder af 7-kantens systue.
På 7-kantens værksted bliver kulisserne til Varde Sommerspil produceret.