Brian ryddede kalenderen og gik på barsel

Med en søn på 2 år og en lille ny på vej var varehuschef i føtex Varde, Brian Munkholm ikke i tvivl – kalenderen blev ryddet til barsel.

D. 11. februar kom endnu en Munkholm Junior til verden, og med på sidelinjen fra første dag var Brian.

– Og det er altså på sidelinjen, uanset hvordan man vender og drejer det, smiler varehuschefen, der nu er vendt tilbage til føtex Varde efter 6 ugers barsel.

– Når man, som jeg, har et lille barn på 2 år i forvejen, så er det her, der især er brug for ekstra opmærksomhed, konstaterer Brian Munkholm.

Og han lægger da heller ikke skjul på, at der har været nok at se til med to små børn på hjemmefronten.

– Det har været 6 uger med fuld fart på; storebror var lidt jaloux til at begynde med, så det var rigtig fint at have ekstra tid til ham, mens den lille jo automatisk på en eller anden måde er i centrum det meste af tiden, smiler Brian.

Nu er Brian tilbage i varehuset, klar til at køre føtex Festival, og kalenderen er allerede godt booket op med nye aktiviteter, der venter.

– Det var nemmere, end jeg havde forestillet mig, at lukke ned. Og jeg er glad for, at jeg fik muligheden for at nyde min familie på fuld tid i de her 6 uger, men det er nu også helt rart at være tilbage i hverdagen. Nu, jeg er tilbage, kan jeg godt mærke, jeg har savnet kollegerne, og den nerve, der hersker her i huset, lyder det fra Brian Munkholm.