7-kanten: Har du lyst til at hjælpe?

Kan du se dig selv i en af sommerspillets røde jakker og fine stråhatte? Så har vi brug for din hjælp!
Premieren på dette års Varde Sommerspil er efterhånden lige om hjørnet! Derfor leder Teatret 7-kanten med lys og lygte efter engagerede frivillige, der vil være med til at tage imod sommerspillets forventningsfulde gæster.
Mere bestemt har vi brug for hjælpere til vores publikumsservice-afdeling, der varetager flere forskellige opgaver og er sommerspillets skønne ansigt udadtil.
Uanset om det så handler om at scanne billetter i indgangene, guide gæster på plads, sælge programmer eller at vinke farvel til publikum, når de går hjem igen, så vil du blive en del af et hold, der gør et fantastisk stykke arbejde hvert eneste år!

Hvad skal du kunne?
Du skal være over konfirmationsalderen og skal være fysisk frisk, på den måde at du skal kunne holde til at stå op og bevæge dig rundt, imens vores mange glade gæster lukkes ind og ud af sommerspilsområdet.
Derudover vil selve arbejdsopgaverne selvfølgelig blive forklaret for dig! Og hvis der på noget tidspunkt opstår nogle spørgsmål, så er du heldigvis en del af et fællesskab, hvor der både er nye og mere erfarne frivillige, som har været en del af sommerspillet i mange år. Der er derfor mange til at hjælpe og støtte dig, hvis du skulle blive i tvivl om det mindste.

Hvornår har vi brug for dig?
Vi har brug for din hjælp i primært aftentimerne fra den 27. juni til og med den 12. juli, hvor en normal vagt starter kl. 18.30 og slutter kl. 23.00 eller tidligere. Der er dog også enkelte dage, hvor forestillingen spiller om eftermiddagen i stedet for om aftenen, og her starter en vagt allerede kl. 13.30, men slutter til gengæld kl. 18.00.
Uanset om du så har mulighed for at hjælpe alle dage, eller blot nogle få, så er al hjælp værdsat!
Synes du, at det lyder spændende, og vil du gerne være en del af fællesskabet under bøgetræerne?
Så kontakt vores produktionsleder for at høre mere!
Produktionsleder: Laura Sylvester Walters

Mail: produktionsleder@7kanten.dk