7-kanten mangler dig, der synes kostumer er det allermest spændende og inspirerende

Teatret 7-kanten søger en ansvarlig for kostumeafdelingen/teamleder for de frivillige i udlejningen – ca. 10 timers ansættelse fordelt over to dage.
Vi mangler dig, der synes kostumer er det allermest spændende og inspirerende og derfor har lyst til – sammen med de frivillige – at gøre det til en festlig oplevelse for de kunder, der kommer og lejer kostumer.
Måske er det dig, der lige er stoppet med jobbet, men tænker at 10 timer om ugen kunne være dejligt, sammen med frivillige i en skøn forening med stor gejst og sammenhold.
Arbejdsopgaverne:
Få udlejningsaftnerne til at være sjove og hyggelige for både kunder og frivillige.
Tilbyde ekstra udlejning til fx andre teatre udenfor den faste åbningstid, som er hver onsdag fra 18.30 til 21.00 undtaget skolernes ferier.
Sortere returtøj til vask samt rydde på plads efter vask.
Send en kortfattet ansøgning til vores kostumedesigner og leder af systuen, Agnethe Vestergård Pedersen, på 7-kanten@7-kanten.dk.
Du er også meget velkommen til at kontakte Agnethe på mobil 26 36 22 60, hvis du spørgsmål om jobbet.
Teatret 7-kanten er en af Danmarks største og mest aktive amatørteaterforeninger.
Siden foreningens start i 1970 har foreningens medlemmer produceret en lang række forestillinger, hvoraf årets højdepunkt er Varde Sommerspil, der bliver spillet på Friluftsscenen i Arnbjerg Parken i Varde.
Foreningen opfører på en sæson fem til syv produktioner.
Vores forening bliver som udgangspunkt drevet af vores fantastiske frivillige, der er i gang året rundt. Størstedelen arbejder op til og i forbindelse med afviklingen af Varde Sommerspil.