Biizar fejrer 1 års fødselsdag: Godt vi sprang ud i det

Mens landet blev lukket ned sidste år, slog Winnie & Co. dørene op for en ny restaurant på Ndr. Boulevard i Varde – eller rettere drive-in-restaurant, som Winnie understreger. For det var jo sådan det blev. Midt i en nedlukning – og på trods af alt det kedelige, som Corona betød, oplevede indehaver af Biizar, Winnie Jensen, en succes fra dag ét.

– Vi ramte et eller andet. Noget der manglede i Varde, og vi havde faktisk super travlt lige fra starten af og hen over julen. Jeg er – med et blik tilbage – faktisk ret imponeret over, hvor positivt vi blev taget imod, smiler Winnie, der har taget en pause, mens Line har taget over.

Biizar er stedet, hvor du kan hente en burger, der er produceret og sammensat ud fra den overbevisning, at der skal være tale om 100 procent dyrevelfærd og lækre råvarer.

Paninien kom på menukortet på kraftig opfordring fra flere kunder.

– Det er den tensens vi har set gennem de seneste år. Folk vil spise noget, de ved er i orden. De vi have kvalitet, og det er det, vi sætter højest på dagsordenen her, siger Winnie.

Til at starte med var det burgere og burgermenuer, der stod øverst på menukortet, og det er det stadig, men nye menuer er kommet til. Nogle ideer er opstået hen over middagsbordet hjemme med familien, andre er kommet til fra kunder, der har foreslået eksempelvis panini og særlige salater.

– Især vores fish & chips var en kæmpe succes lige fra første dag, vi lancerede det, og nu er vi for nylig begyndt at lave bagels, og de går som – ja – varmt brød, griner Winnie, hvis egen favorit er salaterne.

Hold øje på Facebook, hvor billeder af de forskellige salater lægges op – og der er løbende nyheder her også.

– Igen – det er lavet fra bunden. Forleden spurgte en kunde, om vi virkelig stod og lavede croutonerne selv, og ja, det gør vi. Du får bare et bedre resulat og en langt mere lækker smagsoplevelse – længere er den ikke…! Ganske som med vores milkshakes, der er lavet af hjemmelavet is og rigtig pisket flødeskum. Det ER bare noget andet.

Winnie er selv at finde bag lågen ful tid, og til at hjælpe har hun en håndfuld unge mennesker, der er klar til at bygge burgere efter skoletid og i weekenderne.

– Når jeg tænker tilbage, så var det da lidt vildt, og helt ærligt, så var der jo tale en ret spontan ide, vi fik, – mest fordi der var to indkørsler. Det gav jo inspiration til drive-in. Men jeg har ikke et sekund fortrudt, at vi kastede os ud i det, siger Winnie, der også lover, at der kommer nyheder på menukortet hen over nytåret.

Der tilbydes også menu til yngre publikum.

– Mange har opfordret os til at lave sliders, og det ligger jo lige til højrebenet – og igen vil jeg lave dem i luksusudgaven. Det er bare det, folk efterspørger, slutter Winnie. Du kan se menukortet HER

Og følg også Biizar på Facebook, så du kan blive opdateret med ugetilbud og nyheder.

I forbindelse med fødselsdagen vil der være mange dagstilbud – følg med på Facebook – og gør aftensmaden lidt nemmere…