Boligsocial medarbejder søges

Jobbet:

Det Boligsociale Team i Boulevardkvarteret i Varde søger en ny boligsocial medarbejder. Vi er et projekt i konstant udvikling, og netop nu har vi fået lov at opnormere på baggrund af en spændende byudviklingsplan for Boulevardkvarteret i både de almene boligområder og de omkringliggende ejerboliger. Derfor søger vi en ny dygtig kollega til at indgå i samarbejdet om vores helhedsplan.

Din baggrund:

Vi søger en medarbejder med en bred baggrund, men som vigtigst af alt har lyst til at arbejde involverende og relationelt med alle typer af mennesker.

Vores kommende kollega kan have mange forskellige uddannelsesmæssige baggrunde. Men et bud på en faglig profil kunne være en socialrådgiver, pædagog eller lærer – gerne med overbygning med relevante moduler på diplomniveau eller kandidat i socialt arbejde. Men du kunne også have en kandidat med samfundsfaglig baggrund, der samtidig har et stort hjerte for at arbejde i direkte relation med beboerne.

Vi søger en medarbejder der:

  • Er udadvendt, tillidsvækkende og har personlig gennemslagskraft med et pædagogisk afsæt. Du kan arbejde opsøgende og skabe rammerne for den gode samtale.
  • Er iderig, har et smittende engagement og er god til at finde løsninger.
  • Brænder for at gøre en forskel for mennesker. Du skal kunne indgå i relationer til både børn, unge, voksne og ældre og med forskellige sociale, etniske og kulturelle baggrunde.
  • Kan samarbejde og bygge bro og samtidig være i stand til at håndtere konflikter.
  • Kan arbejde selvstændigt med egne projekter, er omstillingsparat og kan strukturere din egen arbejdsdag.
  • Kan udarbejde en sammenhængende strategi for kommunikation og involvering i forbindelse med byudviklingsplanen for Boulevardkvarteret.
  • Har lyst og gerne erfaring med at arbejde med fondsansøgninger.
  • Kan tilrettelægge og facilitere workshops og inddragelsesprocesser, og meget gerne tænke dem ”ud af boksen”.
  • Kan indgå i relevant dataindsamling og sparring i forhold til evaluering.

Om os:

Helhedsplanen er et samarbejde mellem Varde Bolig Administration, AAB Varde, Varde Kommune og Landsbyggefonden. Du bliver en del af et lille team på 4 medarbejdere, der har fysisk arbejdsplads i boligområdet. I Boulevardkvarteret er der ca. 400 almene lejemål omfattet af den boligsociale helhedsplan. Derudover er der ca. 160 øvrige almene lejemål samt 291 ejerboliger, der er omfattet af kvarterudviklingsplanen.

Til daglig har vi et tæt samarbejde om vores indsatser og aktiviteter. Vi støtter hinanden i et uformelt og spændende arbejdsmiljø præget af humor, en positiv arbejdsindstilling og få rutineopgaver. Vi møder mennesker med en ressourceorienteret tilgang og løser de forskellige opgaver i dialog med vores samarbejdspartnere. Hos os er der plads til de gode ideer, til at være kreativ og der er ikke langt fra ide til handling.

Vi understøtter de boligpolitiske visioner og arbejder målrettet med indsatserne Uddannelse og Livschancer, Beskæftigelse, Kriminalitetsforebyggelse og Sammenhængskraft og Medborgerskab.

Arbejdssted og arbejdstid:

Din arbejdsplads vil være på Egernvej 69B, 6800 Varde.

Stillingen er på 37 timer og vil være fordelt i dag- og aftentimer på hverdage, og i særlige tilfælde i weekender. Til gengæld har du en meget fleksibel arbejdsdag, hvor du i høj grad selv er med til at bestemme dine arbejdstider. Stillingen er en projektstilling og er tidsbegrænset til udgangen af 2025.

Ansøgningsfrist senest 27.03.23 kl. 8.00

Ansættelsessamtaler finder sted torsdag den 30.03.23 mellem 8 og 12. Inden samtalen vil der blive fremsendt cases.

Løn efter gældende overenskomst. Ansættelsen ligger administrativt under Varde Bolig Administration.

 

For mere information om projektet og den nye stilling – kontakt projektleder Hanna Esmarch Lund på tlf. 20 13 55 35.

Ansøgning og cv sendes til hanna@bkvarde.dk

Du kan læse mere om helhedsplanen og vores aktiviteter på www.detboligsocialeteam.dk

  • Jobannonce