FC Jacobi var i kamp!

Efter forrige weekend at have løbet ind på Blue Water Arena med spillerne fra EfB’s førstehold var det nu tid til, at FC Jacobis fodboldspillere selv skulle i kamp.

FC Lærkereden fra Tistrup Skoles SFO havde taget turen ind til Jacobi Skole for at spille fodbold med FC Jacobi. Det blev en god kamp, hvor der var plads til både tacklinger, hæl og tå og skulderklap på tværs af banehalvdel og trøjefarve. Der blev scoret en masse mål, lavet gode redninger og driblinger, og børnene nød at få motion via leg med bolden og samvær på tværs af skolerne. ”Vores børn har set frem til at komme til Varde og spille med FC Jacobi!” lød det fra Michael Møller, SFO-leder på Tistrup Skole. Niels Foldager Jochumsen, som er træner for FC Jacobi-holdet, tilføjer: ”Den her kamp har været noget vores børn har set frem til i lang tid! Fedt for dem at den træningen nu blev kombineret med en kamp!”.

(Artikel fortsætter under foto) 

Der blev givet ’high fives’ og takket for kampen, da det sidste fløjt lød efter en god time med boldspil, højt humør og kammeratligt samvær. Som en af Lærkeredens boldspillere bemærkede det i bussen på vej fra Tistrup til kampen på Jacobi Skole: ”Jeg har glædet mig lige siden, jeg gik i seng i går! Jeg pakkede mit fodboldtøj i går – og min taske har stået ved siden af min seng i nat, så jeg ikke glemte den!” Efter kampen var FC Jacobi værter ved hjemmebagt kage og saftevand, som spillerne fra de to hold nød sammen, mens man kunne høre kommentarer som: ”Godt spillet!” og ”Det var fedt at spille mod jer!” samt ikke mindst: ”Årh, det er dejligt med noget kage, når man har løbet så meget!

Niels Foldager Jochumsen og Michael Møller var enige om at samle tropperne igen til sommer til endnu en fodboldkamp. Kampen sluttede i øvrigt 8-8.

 

Pressemeddelelse / Michael Møller Andersen