Cirkus Trapez kommer til byen

Varde får besøg af Cirkus Trapez d. 19. maj, hvor de giver forsmag på forestillingerne ugen efter – og det bliver festligt.

10.30 – parade i Varde midtby.
11.15 Minishow på Torvet, med smagsprøver af årets forestilling.
Inden og efter minishowet kan man prøve lykkehjulet og købe popcorn.
Cirkus Trapez har forestilling på Cirkuspladsen på Bytoften d. 23. maj kl. 17.00 og d. 25. maj kl.17.00

Deltag i konkurrencen om at vinde 2 billetter til en af forestillingerne på Varde Handels Facebookside.

OM

Cirkus Trapez kommer til byen med en hyggelig forestilling, og forestillingen har alt det, som kendetegner en god cirkusforestilling.
Cirkus Trapez 2023 byder på et super flot og spændende program for hele familien, sammensat af Isabella Enoch, der står i spidsen for forestillingen og vil fungere som dagens sprechstallmeister. Den garvede Cirkusprinsesse, der selv er vokset op i cirkusmanegen, har i mange år, rejst verden tynd med sit solo trapeznummer.

Isabella er ikke længere selv aktiv i manegen som artist, da hun har dedikeret sig til koreografi og sammensætning af forestillingen. Cirkuspublikummet bliver dog ikke snydt for Isabella i manegen, det er nemlig hende, der byder publikum velkommen og som binder showet sammen. Den store erfaring og et helt liv i cirkusverdenen skinner tydeligt igennem i de forestillinger, som Isabella sætter sammen, og man fornemmer tydeligt den passion, Isabella har for at skabe en forestilling, der emmer af charme og kvalitet.

Årets forestilling byder bla. på fantastisk halsbrækkende akrobatik, en fantastisk trup fra Marokko, seje luftartister, sang, musik og dejlige dyr. Der bliver selvfølgelig også masser at grine af, når latterlige klovne laver pusseløjerligheder, sjov og ballade.
Både voksne og børn vil med garanti få en uforglemmelig oplevelse i Cirkus Trapez 2023, som vil være både fascinerende og hylende morsom samt super spændende med masser af gys.

På gensyn til Cirkus Trapez