Din Forsyning søger ledningsmester

Ledningsmester som skal arbejde med vores vandledningsnet

Er du uddannet VVS’er, og har du erfaring med vandledningsarbejde og flair for projektledelse? Ligger det dig også naturligt at skabe gode relationer og sikre et godt tværfagligt samarbejde? Så er du måske vores nye ledningsmester, som skal arbejde med vores vandledningsnet.

Vores nye ledningsmester bliver en del af afdelingen ’Nye kunder og ledningsrenovering’. Det er den afdeling i DIN Forsyning, som sikrer drift og vedligehold af vores ledningsnet samt etablering af nye vand-, fjernvarme- og kloakstik.

Hvad skal du lave?

Som ledningsmester skal du først og fremmest være med til at sikre, at arbejdet med drift, vedligehold og renovering af vores vandledninger skrider planmæssigt frem og kommer sikkert i mål. En central del af det arbejde handler om at sikre en god dialog med kunder, kolleger, samarbejdspartnere og myndigheder.

Som ledningsmester vil dine primære opgaver være:

Projektledelse af renoveringsprojekter i vandnettet, herunder:
Projektering af projekter og bestilling af materialer
Myndighedskontakt
Samarbejde med entreprenører
Være ansvarlig for økonomien og sikkerheden i projekterne
Kundeservice, herunder være med til at sikre, at kunderne varsles ved aflukninger, restancebesøg osv.
Have kontakt til vvs-installatør og rådgiver
Opkræve tilslutningsbidrag
Deltage i rådighedsvagten (efter oplæring)
Hos os er der højt til loftet og flad struktur. Du bliver en del af et fagligt stærkt team, der består af ingeniører, montører, tekniske designere, ledningsmestre, driftsoperatører m.fl.

Med vores 2030-strategi arbejder vi i DIN Forsyning målrettet med at gå ”fra dygtige til bæredygtige”. Vi har bl.a. en strategisk ambition om at undgå spild. Det kommer du til at skulle tage højde for i dit arbejde som ledningsmester, hvor du bl.a. skal have fokus på at begrænse vandtabet i vores ledningsnet.

Hvem er du?

Du har først og fremmest erfaring med at gennemføre ledningsprojekter inden for vandområdet. Derudover har du muligvis erfaring med projektledelse, og hvis det ikke er tilfældet har du mod på at tilegne dig den nødvendige viden og erfaring.

For at være den rigtige kandidat til jobbet skal du desuden:

Have en relevant uddannelsesmæssig baggrund som fx VVS’er – evt. med en relevant efteruddannelse
Være udadvendt og foretrække en åben og ærlig dialog
Have en god fornemmelse for mennesker og evne at se tingene i andres perspektiv
Være drevet af at sikre et godt tværfagligt samarbejde med – og skabe gode relationer til – kunder, kolleger og samarbejdspartnere
Være god til at omstille dig og have nemt ved at håndtere, at du ikke altid ved, hvad dagen bringer, når du møder ind på arbejde om morgenen.

Ansøgning
Du kan søge stillingen via formularen nedenfor. Sidste frist er d. 1. februar 2024.

 

Vil du vide mere?
Læs mere om stillingen under ”yderligere info” i højre side her på siden eller kontakte Genbrugs- og distributionschef Thomas Bornhøft på telefon: 74 74 73 10.

 

Kom med på rejsen fra dygtige til bæredygtige
DIN Forsyning er ét af Danmarks største multiforsyningsselskaber med 270 medarbejdere. Hver dag leverer vi varme og rent vand, og vi håndterer spildevand for tusindvis af kunder i Esbjerg og Varde kommuner. I Varde Kommune er det os, der står for affald og genbrug. Tidligere var vores øverste mål sikker drift. Nu sikrer vi en stabil drift samtidig med, at vi omstiller vores forretning til at bidrage til et bæredygtigt samfund. Rejsen kræver et stærkt hold af medarbejdere, der brænder for at arbejde for en mere bæredygtig verden.

 

Læs mere HER