DR Romanklubber på Varde Bibliotek

Bliv medlem af Danmarks største læsekreds og vær med til at vælge årets mest interessante danske roman!

Nu har du igen chancen for at deltage i DR Romanklub på Varde Bibliotek. 6 af årets bedste danske romaner er nomineret til DR Romanprisen 2022, og dem læser og drøfter vi i løbet af vinteren og foråret.
I samarbejde med Danmarks Radio laver vi romanlæsekredse på Varde Bibliotek. Vi søger derfor læseglade personer, der den første mandag i hver måned mødes og diskuterer en ny dansk roman.

Vi prøver igen i år at samle deltagere til både en eftermiddagsklub og en aftenklub, så vi beder dig oplyse, om du har mulighed for at deltage i eftermiddagsklubben.

Vi mødes første gang mandag d. 6.. december enten kl. 16 eller kl. 19, hvor vi drøfter Christina Englunds roman ”Slugt.” Som deltager får du de 6 efterspurgte bøger stillet til rådighed af Varde Bibliotek. Bibliotekar Karen Kærgård holder styr på tropperne og sørger for at finde anmeldelser og baggrundsstof frem.

Når alle 6 romaner er læst beslutter vi, hvilke 3 bøger, vi synes, skal gå videre til semifinalen.

Tilbuddet er åbent for alle. Vi har 2 x 9 eksklusive pladser til rådighed og opfordrer derfor mænd og kvinder i alle aldre til straks at melde sig! Hvis der er flere end de 2 x 9, der melder sig, bliver der trukket lod.

Er du interesseret? Så meld dig til Karen Kærgård, telefon 79 94 68 96 eller på mail kkrg@vardebib.dk senest mandag den 1. november kl. 12.