Elever stiller ind på bæredygtighed

I den forgangne uge blev eleverne fra 10iCampus præsenteret for turisme med udgangspunkt i den lokale virksomhed, Hvidbjerg Strand Feriecenter.

135 elever fra 10iCampus i Varde har sammen med Hvidbjerg Strand Feriepark udforsket og løst reelle udfordringer inden for bæredygtig turisme og iværksætteri. Projektet har titlen “Bæredygtig turisme og iværksætteri: Udvikling af Hvidbjerg Strand Feriepark”.

Fredag skulle eleverne for dommerne præsentere deres iagttagelser samt overvejelser omkring et emne. Lærke og Ahmad havde valgt bæredygtige lokale partnerskaber:

– Det har været en spændende uge, og det var især interessant at besøge Hvidbjerg Strand Feriecenter. Vi foreslår i vores fremlæggelse, at der etableres et firma, der tilbyder en helt masse praktiske ting på stedet, her blandt andet gartnerarbejde og udlejning af elløbehjul.

 

Projektet, der har strakt sig over en uge, har givet eleverne mulighed for at anvende deres sprog-, matematik- og digitale færdigheder i en praktisk sammenhæng samtidig med, at de har lært om bæredygtig turisme og iværksætteri.
En række dommere fra Hvidbjerg Strand Feriepark evaluerede elevernes præstationer og ideer, og de bedste projekter blev belønnet. Projektet kulminerede med produktpræsentationer og pitches, hvor eleverne præsenterer deres innovative ideer for dommerpanelet.