EMILY FIK STOR TAK FOR SINE OTTE HÆKLEDE POLITIBAMSER

Emily fra Esbjerg er kun 12 år, men er allerede ferm med en hæklenål. Så ferm, at hendes mor Elisabeth ikke var i tvivl om, at det var noget for Emily, da Elisabeth her på vores Facebookside læste om initiativet, hvor frivillige strikker og hækler politibamser. Bamser, som vores betjente har med i patruljebilerne og udleverer til børn i svære situationer. Og Emily var også straks klar til at kaste sig ud i opgaven:

”Jeg elsker at hækle og synes, at det kunne være rigtig godt, hvis jeg kunne hækle noget som en god gerning og mine politibamser kan gøre en forskel for nogle børn”, fortæller Emily, der forleden afleverede otte hæklede politibamser på vores politistation i Esbjerg.
Claus og Morten tog mod bamserne og kunne fortælle Emily, at der er god brug for dem:
”I dag har vi faktisk givet to politibamser til børn, da vi kørte patrulje. Den ene politibamse gav vi til en lille dreng på tre år, der var løbet hjemmefra, men som vi heldigvis hurtigt fandt i god behold. Den anden bamse fik et barn på seks år, der var involveret i et færdselsuheld, vi var ude til. Det er rigtig godt, at have politibamserne med og gennem dem komme i snak med børnene”, fortalte Claus.

Emily fik både lov til at sidde i en patruljevogn, møde en af vores dygtige patruljehunde Cuba og besøge vores vagtcentral. Og så fik hun en stor tak af betjentene:
”Sådan en bamse kan godt virke som en lille ting, men den kan betyde rigtig meget for et barn, der er kommet i en svær situation, så vi vil gerne sige dig mange tak for bamserne. Vi lover, at de nok skal komme med ud på patrulje og blive givet til børn, der har brug for dem”, sagde Morten til Emily.
Har du også lyst til at forvandle dine garnrester til bamselommevenner, som betjentene i Syd- og Sønderjyllands Politi kan give til børn i svære situationer? Så tager vi meget gerne imod dine bamser med tak på enhver af vores politistationer
Her kan du finde strikkeopskriften på de små politibamser: https://politi.dk/…/bamselommevenner-opskrift-web.pdf
Hækleopskriften er her: https://politi.dk/…/nyheder/haekleopskrift-lommebamser.pdf
Her kan du se vores politistationer og deres åbningstider: https://politi.dk/…/om-syd-og…/politistationer
Bemærk, at opskriften ikke må bruges til kommercielle formål.