Endnu en Venstre-politiker takker af

To dage efter at borgmester Erik Buhl meldte ud, at han stopper i politik og som borgmester, er det nu en anden Venstre-politiker, der takker af.

Anders Linde fylder næste år 66 og kan dermed betegnes som folkepensionist, når næste valg står for døren.

– Det er nu ikke kun på grund af min alder, for jeg føler mig rask og frisk. Men jeg har været med i lokalpolitik i sammenlagt 16 år – fire perioder. Nu må jeg have aftjent min værnepligt, griner Anders Linde, som betegner sig selv mere som vardenser end som partisoldat.

– I mine år i byrådspolitik har jeg lært, at det er vigtigt, at kommunens største by også har et talerør. Jeg er jo faktisk den eneste fra selve Varde Venstre i byrådet, påpeger han.

Men alting har som bekendt en ende, og Anders Linde betegner over for GoVarde.dk beslutningen med, at han gerne vil have noget ud af sin tredje alder.

– Jeg er ikke typen, der klæber sig til en taburet og samtidig har jeg også droslet ned i arbejdet med mine private ejendomme. Der skal jo også være tid til at hygge sig. Men jeg er åbent overfor alt muligt andet, slutter Anders Linde.