Gældende regler – du finder dem på blusen!

Nå dada… så kan vi ikke brokke os over coronaafstand længere. Godt der er noget nyt, der kan sætte blodtrykket i vejret hos os forkælede danskede…

Igen. Jeg troede det var en joke. En kvinde er gået i føtex, og er blevet sur over en t-shirt i butikken, hvor skriften siger, at det er fars hus og far der bestemmer. Uha da. Jamen når det står på en t-shirt, så må loven jo gælde. Ingen pjat her da. Også i det virkelige liv. (??!!) Hold nu op. Hvis vi skal ind i en storm af t-shirt-citater med udskamning over disse, så melder jeg mig altså ud. Fordi jeg har givet Manden et par stykker gennem tiden, der måske ikke ryger gennem me-too-angry-tshirt-nåleøjet.

Hvad nu, hvis der havde stået “Mors regler – her hersker mor” – eller sådan noget – det har vi da set en masse af – jeg så da fx en bil i går med et klistermærke i bagruden om Mors Dyt.

Hvis vi ikke passer rigtig meget på, så begynder hele samfundet altså at stinke af fersk forsigtighed i så voldsom grad, at der skal mere end et almen detox til at finde den politiske korrekthed, der er oppe i tiden. Jeg håber, der er tale om noget, der går over igen…. Lidt ligesom med kagepersonen (!!)

Jeg lister lige ned og tjekker, om manden stadig har den Karl Mar t-shirt, jeg gav ham før verden løb af sporet – bare fordi….

PS Søgte lidt på Google, og fandt virkelig mange t-shirts med “utidige” budskaber – hold da op, der er en dame, der får travlt i dag. Og alle citatplakaterne; her er et par stykker om Mors Hus – Mors Regler, der formentlig må sættes af markedet nu…

www.trendshots.dk