Gode ferieråd fra Jyske Bank

KÆRE LÆSER

 

Hver anden dansker forventes ifølge Dansk Erhverv at pakke kufferten til en sommerferie i udlandet. Hvis vi spørger Danmarks Rejsebureau Forening, så er rejsemål som Spanien, Italien og Grækenland fortsat danskernes favoritdestinationer, men der er en tendens til, at danskerne er begyndt at rejse lidt nordligere fx til Sverige og Tyskland. Det kan blandt andet hænge sammen med de store temperaturstigninger og naturkatastrofer sidste sommer, men også et øget fokus på bæredygtige transportformer kan spille ind.

Selvom de solsikre rejsemål trækker i danskerne, så er de danske destinationer fortsat i høj kurs, vurderer Dansk Erhverv. De har netop foretaget en måling, der viser, at 72 pct. af danskerne forventer at holde en del af deres sommerferie i Danmark.

Jyske Banks instagram-profil kan du få gode tips til forskellige former for sommerferie i Danmark. Måske dette kan inspirere til gode oplevelser i det danske sommerland:

Familievenlige ferier: Du og familien kan fx vælge bondegårdsferie, ferie på en campingplads eller ferieboligbytte. Der findes flere apps, hvor du kan søge efter en familie, som ønsker at udveksle bolig i ferieperioden.

Hyggeferie hjemme: Tag på safari hjemme…i Danmark og oplev vilde arter i naturen herhjemme. På Naturstyrelsens hjemmeside kan du finde guides til vilde naturoplevelser og dyreliv i Danmark. Andre muligheder er sommer-OL for vennerne, isbutik i baghaven eller sove i telt under åben himmel.

Ferie med fart på: Er du til ferie med fart, kan cykelferie, kanotur eller vandreferie være en mulighed. Der findes efterhånden mange gode vandreruter i Danmark, fx Camønoen, Amarminoen eller kaninoen.

Den festlige ferie: Er du til gengæld til fest og farver, så kan du fx vælge mellem mange danske festivaler og festuger rundt om i landet. Alternativt er der mange gode streetfood-markeder med kolde drinks, mad og måske ovenikøbet live musik.

Vi har samlet en række gode råd om rejser, kort og sikkerhed, så du er sikker på rejsen, uanset hvor du lander. Find de gode råd om kort og sikkerhed  på jyskebank.dk

 

annonceartikel