En sundere, vegansk udgave af den sydkoreanske iskaffe
Nu kommer sensommersolen for alvor frem, og derfor har Helsam fundet denne lækre opskrift frem på iskaffe – alletiders svalende lækker drik i varmen – i haven….
Forkæl dine smagsløg med den lækre iskaffe med kaffeskum!
Ingredienser:
- 3 spsk instant kaffepulver (frysetørret kaffe)
- 3 spsk Sukrin Gold
- 70 ml kogende vand
- Isterninger
- Havredrik
Sådan gør du:
- Kaffepulver, sukker og vand hældes i en skål og røres sammen
- Pisk til det bliver fluffy og lyst i farven. Gøres lettest med en elpisker i ca. 2-3 minutter.
- Find et glas og kom isterninger og mælk i.
- Kom kaffeskummet på toppen og bland sammen efter smag og behag.
- Nydes med det samme. Velbekomme!
Find flere opskrifter her:https://www.helsam.dk/opskrifter/drikke/dalgona-kaffe-vegansk