Live-kunstudsmykning af kæmpe påskeæg

Varde Garten: Kig ned til os lørdag den 8. april fra kl. 11 til 16

Kom i VARDE GARTEN og se når billedkunstneren Johny Wilslew maler årets kunst-påskeæg på hele 170 cm i højden.

Kig forbi og få en snak med kunstneren eller følg den kunstneriske proces fra det første penselstrøg til det færdige resultat.
Nyd eventuelt en kop kaffe eller en frokost i Von Lügenhals undervejs.

Sammen med de tidligere udsmykkede påskeæg af henholdsvis Per Ottesen, Maren Storm Pedersen og Mogens Jessing, vil Johny Wilslews påskeæg kunne opleves i VARDE GARTEN resten af påsken

Tanken er at efterhånden som der kommer flere æg til, vil nogle blive rykket ud i Varde midtby, hvor de kan pynte i påskedagene.

 

OM KUNSTNEREN

Johny Wilslew (født 1950) bor og arbejder til dagligt i Esbjerg, hvor han beskæftiger sig med inde- og udendørs udsmykning, farvesætning, illustrationer og plakater.

Han er oprindelig uddannet dekoratør og pædagog. Som kunstner er han autodidakt, men har arbejdet som kunstner siden slutningen af 70’erne. Desuden yder han konsulentbistand og fungerer som gæstelærer.
I litterære sammenhænge er kunstneren flere gange blevet repræsenteret i bl.a. ”Billedkunstnere i Ribe Amt” og ”Dansk Kunst”.

Johny Wilslew er en erfaren kunstner, der har haft adskillige udstillinger på gallerier og museer i ind- og udland. Han har bl.a. deltaget på den censurerede Kunstnernes Sommerudstilling i JANUS samt udstillet på Vejen og Esbjerg Kunstmuseum. Derudover har han haft udstillinger i Sverige, Hamborg, Houston i Texas samt Halifax i Canada.
Johny Wilslew har haft adskillige selvstændige udsmykningsopgaver, men har også udført udsmykningsprojekter på skoler og institutioner i samarbejde med børn, unge og voksne.

Det at være kunstner er, ifølge Johny Wilslew, at være på arbejde hele tiden:
”Jeg sanser, oplever, tænker i billeder og projekter i alle mine vågne timer. Uanset hvor jeg færdes har jeg mine “antenner” ude og oplever ting, dufte, omgivelser meget intenst.
Jeg har hele livet beskæftiget mig med kunst med stor glæde, og denne oplevelse vil jeg gerne formidle videre.
Jeg forsøger til stadighed at forenkle mit formsprog, skraber væk, gøre tingene lidt mere enkle, nå ind til kernen, men så sker der det af uransagelige grunde, at der sniger sig en lille djævel ind i form af en fabel og bare vil være med i dansen. Sådan bliver min billedverden til – og det er ikke så ringe endda.”

Link til kunstnerens hjemmeside: wilslew.dk