LOOP: Når træning gerne må være hyggeligt

Velkommen til LOOP Fitness Varde
Kom indenfor og oplev et fitnesscenter hvor afslappet atmosfære og effektiv træning går hånd i hånd. Der er plads til alle, og din træning er tilrettelagt, så den er helt enkel at gå til: Varm op i cardio-området, træn hele kroppen i træningscirklen og køl ned i udstrækningsområdet. Vi giver gerne en god kop kaffe bagefter.

Hvad er styrke?
Hvad er egentlig styrke i dag? Hvad betyder det at være stærk? At være fit? At være sund?

Motion og sundhed handler ikke længere kun om det fysiske, det er også det psykiske. Det mentale velvære og det daglige overskud.

LOOP bidrager til at styrke livet i al dets mangfoldighed. Ikke bare biceps og brystkasse. LOOP er et varmt og menneskeligt sted, der omfavner alle os ’almindelige’ mennesker i al vores forskellighed og hjælper os med, at få det bedste ud af vores liv. Det liv, og den hverdag, vi lever lige nu. Og det liv, vi drømmer om at leve senere i livet.

LOOP styrker livet
Så LOOP er i bund og grund en hyldest til livet – og til at have styrke og overskud til alle dets mange små øjeblikke. Nu og her. Og på sigt.

Når poserne skal bæres hjem fra Netto. Når børnene plager om en svingtur. Når veninden ringer og inviterer på café efter en hård arbejdsdag. Når børnebørnene kommer på besøg. Når I kommer ud på den vandretur, I altid har talt om. Når du har mentalt overskud til at lytte til din partner. Altså virkelig lytte. Når du føler dig småglad på en overskyet onsdag. Når du ta’r den der nye kjole på og bare føler dig sexet. Når du tænker ”pyt” hvis tingene ikke står lige præcis på din måde i opvaskemaskinen. Når du føler overskud.

Det er derfor vi siger: LOOP styrker livet

Prøv LOOP helt gratis
Find ud af om LOOP er noget for dig. Til en prøvetime får du en introduktion til maskinerne og træningen sam- men med en af vores instruktører. En prøvetime tager som regel omkring 45 minutter, og så har du mulighed for at træne videre efterfølgende, hvis du har lyst.

Kontakt centret

Ribevej 1, 6800 Varde

Tlf: 41746278

Email: varde@loopfitness.dk

Læs mere HER