Martin er ny afdelingsleder på 10iCampus

Han var ikke i tvivl, da han så stillingsopslaget – ”hele pakken” tiltalte den 38 årige folkeskolelæreruddannede Martin Wittenkamp, der søgte – og fik stillingen som ny afdelingsleder på 10iCampus.

– Noget af det, der fascinerer mig, er måden, man har bygget det op på her på Campus Varde. Det giver simpelthen så god mening at samle de mange uddannelser ét sted og tænke 10. klasse som en start på videre uddannelse frem for en forlængelse af folkeskolen, lyder det fra Martin, der sætter i sig på sit nye kontor d. 1. oktober.

Martin Wittenkamp kommer fra en stilling som Pædagogisk leder på en skole i Esbjerg, og har i gennem en længere årrække både undervist i folkeskolen samt været underviser på Social- og Sundhedsskolen i Esbjerg. Han har primært haft med udskolingen, dvs. de ældste folkeskoleelever, at gøre, og det var da også det, der tiltrak Martins opmærksomhed ved denne stilling.

– Jeg brænder for at gør en forskel, og for at hjælpe eleverne i den helt rigtige studieretning, lyder det fra Martin, der tilføjer: Der er stadig en generel holdning til, at man helst skal tage de gymnasiale uddannelser, men der er også mange andre rigtig fine uddannelsesmuligheder, og dem vil jeg gerne have sat yderligere fokus på bl.a. ved øget samarbejde med erhvervsuddannelserne.

Varde ungdomsskoles inspektør, Toke Knudsmark, ser frem til samarbejdet: Vi byder Martin Wittenkamp hjertelig velkommen og glæder os til at lære ham rigtigt at kende.