Økonomisk fragt mellem kontinenterne

Er du en af dem, der har styr på import og eksport i jeres virksomhed og ved, hvor meget planlægning og logistik, der skal til, for at en fragtforsendelse kommer fra A til B? Måske der er en masse viapunkter, der skal regnes med, og så er der pludselig mellemmænd og toldstationer, der skal gøres stop ved. Der er rigtig mange ting at holde styr på, og I har formentlig også et budget, der skal passes ind.

Ved at vælge container transport, står I formentlig med den løsning, der er mest økonomisk rentabel for jer. Her er ikke tale om den hurtigste transportform, men det er en form for transport, der har foregået i århundreder og som er troværdig og billig. Fragt med skib og efterfølgende på lastbiler eller tog er en af de løsninger, der giver mest mening økonomisk, men det er vigtigt, at I har styr på fragttider og meget andet.

Overblik over hele processen

Hvis du synes, det er svært at danne dig overblik, er det vigtigt at finde et fragtfirma, der tilbyder transparens, så du hele tiden kan følge med i status på jeres leverancer. Det er rart at være informeret, hvis der skulle opstå problemer, der gør, at fragten bliver forsinket eller ændret. Her er der heldigvis softwares, der er tilgængelige for jer som virksomhed, så I hele tiden kan følge med i fragten.

Det er rart at have en samlet løsning, så I ikke selv skal stå for den videre transport, når først varerne er nået til fastlandet. I kan se på, om I kan finde en aftale, hvor I ved, at jeres containerfragt efterfølgende overgår til en vognmand og kommer ud til de respektive lagre, eller I kan se på, om der er andre løsninger, der giver bedre mening for jeres virksomhed – der er mange ting, der skal gå op rent logistikmæssigt.

 

(annonceartikel)