Mikkel anbefaler uddannelse indenfor restaurationsbranchen

På udkig efter dit fremtidige job, praktiksted eller studie? Så var muligheden der mandag aften, og det havde lokket mange unge og deres forældre til Campus i Varde. 
Her kunne 8., 9. og 10. årgang høre om deres mange muligheder på job- og uddannelsesmessen.
Lokale virksomheder, som måske kan blive den kommende arbejdsgiver eller det perfekte sted for din praktik, stod klar med masser af information.
En af dem var Casper og Mikkel fra Arnbjerg Pavillonen:
– Vi vil så gerne formidle budskabet til de unge, at restaurationsverdenen er fantastisk at uddanne sig indenfor, fortæller Casper Rosendahl, der straks giver ordet videre til Mikkel, der er tjenerelev i Arnbjerg Pavillonen.
– Jeg er simpelthen så glad for mit fagvalg. At uddanne sig til tjener kan jeg kun anbefale! Uddannelsen er meget bred, og jeg har allerede lært meget mere, end jeg forestillede mig inden  uddannelsesstart. Og så er der jo den detalje, at jeg har en fantastisk arbejdsplads. I Arnbjerg Pavillonen er der er super god stemning, og det giver høj energi hver eneste dag.
– Hvis man går med overvejelser om at søge denne vej, så kan jeg anbefale, at man tager kontakt til Casper og hører mere om de mange muigheder, der er for uddannelse i huset, lyder det fra Mikkel.
Kontakt Casper på tlf.: 75211100