Musikalsk One Man Show med Rasmus Bjerg

Oplev Rasmus Bjerg som aldrig før i ‘One Man Show – Om et menneske eller noget der ligner’

Rygtet har det, og de siger ikke for lidt! I byens summende gader hviskes der om Rasmus Bjergs uovertrufne talent. Kendt for sin forbløffende sangstemme, sit knivskarpe humoristiske talent og rygtet om en mulig skjult evne til at mestre et musikinstrument – Rasmus Bjerg er en mand af mange talenter. Nu har du chancen for at opleve alle disse rygter blive bragt til liv på scenen!

I foråret 2024 løfter Rasmus Bjerg sløret for et helt nyt musikalsk one-man show. D. 5 april rammer han Polyfonen. Gør dig klar til en aften, hvor han med charme og ægthed tager dig med på en rejse gennem livets roller – som søn, ægtemand, far, entertainer, musiker, skuespiller og først og fremmest, som menneske. Alt dette flettes sammen i forestillingen ‘Et menneske eller noget der ligner’.

Forvent et show, hvor humor møder eftertænksomhed, og rørende øjeblikke bliver til uforglemmelige minder. Musikken vil være en gennemgående puls, som sammen med Rasmus Bjergs selvkomponerede sange, og akkompagneret af de ekstraordinære musikere Jan Kaspersen og Nicholas Findsen, vil berøre, begejstre og betage.

Gå ikke glip af denne enestående mulighed for at opleve Rasmus Bjerg, som du aldrig har set ham før. Sikr dig din billet til ‘One Man Show – Om et menneske eller noget der ligner’, og nyd en aften, hvor kunst, musik og livets store spørgsmål smelter sammen i en uimodståelig symfoni. Billetter sælges nu – vær en del af oplevelsen!

Showet starter kl. 20.00, hvor dørene i Foyen åbner allerede 18.00. Prisen for denne aften er 320 kr.

 

Book billet HER