Nedtælling til fødselsdagsfest – fortællinger fra årene der er gået

10iCampus fylder 10 år: Her på GoVarde vil du møde forskellige mennesker, som alle har været en del af de 10 første skoleår. De vil fortælle lidt om, hvor de er den dag i dag – og hvordan de mindes tiden på 10iCampus.

Skoleåret begynder i august 2018 og slutter i juni 2019. I denne periode er der konflikt i sportens verden, hvilket resulterer i, at Danmark stiller med et amatørhold til landskampen mellem Slovakiet og Danmark. 10iCampus er i gang med år nummer 8, og en af eleverne dette år var Freya Nielsen, som mindes 10. klasse således…

I dag går jeg i 3.g på handelsgymnasium i Varde, jeg går på global business linjen, hvor hovedfagene er spansk og tysk.
Når jeg tænker tilbage på min tid på 10iCampus er det med et kæmpe savn, det store fokus på diversitet og fællesskab var en enestående oplevelse. 10iCampus for mig var et år der både udviklede mig personligt, men også fagligt, der var fokus på os som individer, og at finde de ting vi hver i sær var gode til.
10iCampus har lært mig at skole og uddannelse handler om meget mere end karakterer, det handler om at finde ud af, hvem man er, hvad man brænder for og ikke mindst, hvad man vil uddannelsesmæssigt, og i fremtiden. Denne følelse man får af at vide, at man er god til noget, og det boost ved at bevise det for sig selv i det år, vil jeg altid have med mig videre.