Nicolai giver festen videre

Man skal gøre det, man er bedst til, og nok er Nicolai Thaysen Køhler god til fester, men med egne ord er han bare endnu bedre til TV og IT. Og så er der kun 24 timer i døgnet, som han udtrykker det.

Det startede med, at han kørte ud og hjalp folk på adressen med udfordringer omkring PC’en, indstilling af TV-kanaler, en printer, der drillede osv. Og så greb det om sig.

– Der er rigtig mange, der har udfordringer omkring elektronikken på den ene eller anden måde, og jeg vil rigtig gerne hjælpe, siger Nicolai.

For få år siden valgte han at udvide firmaet med Varde Lyd&Lys, hvor fokus har været at tilbyde alt, der hører sig en fest til.

– Det har været – ja – festligt, og jeg har da også været i tvivl, om jeg gjorde det rette i at overdrage virksomheden, men jeg kunne mærke her hen over foråret, at det var det rigtige at sælge den del af firmaet fra, siger Nicolai.

Udover at administrere Varde TV & IT Service har Nicolai et job at passe i Holsted, og fritiden nydes blandt andet i FDF-regi.

– Jeg er ved flere lejligheder stødt på VT Udlejning i foråret, og vi endte med at tage en snak om tingene. Og pr. 1. juni er alle festartikler overdraget til dem. Jeg er især glad for, at det fortsætter på lokale hænder, – det giver så meget mening, som tingene er nu, siger Nicolai Thaysen Køhler.

–  Vi er glade for, at Nicolai tog kontakt, og blandt andet hans store udvalg indenfor lys er imponerende, så det er rigtig fint, vi nu også kan tilbyde det sammen med de mange andre festartikler, lyder det fra Diana Sørensen, der sammen med sin mand står bag VT Udlejning, der har adresse på Håndværkervej i Varde.