Niklas er klar til at servicere dig

Det er et nyt smil, der møder dig, når du handler eller søger hjælp i kundeservice i føtex Varde. Her er Niklas Thomasson netop startet som teamleder.

I kundeservice er det muligt at få hjælp til stort set alt for kunderne i føtex; her er kiosk, posthus og service samlet under ét, og det betyder, at man som ansat her skal have et stærkt overblik og let til smil.

– Det er helt naturligt for mig at starte op her i Varde, jeg kommer fra Bilka i Esbjerg, hvor jeg var ansat som teamkoordinator, så jeg er vant med miljøet, fortæller Niklas, der dog har bemærket en stor forskel fra jobbet i Esbjerg og så til Vardes føtex.

– Jeg har været her forholdsvis kort tid, men jeg føler allerede, jeg kender en del af de faste kunder helt godt. Det er væsentlig mere nært og på en eller anden måde mere personligt at arbejde i Varde. Jeg kan godt lide det, smiler den nye teamleder.

Niklas lægger ikke skjul på, at han anser jobbet i Varde som en vigtig del i sin erhvervsmæssige udvikling indenfor Salling Group.

– Det er en fantastisk koncern at være ansat i, her er i den grad muligheder, og på alle mulige måder i øvrigt rart at være, lyder det fra Niklas, du altså nu kan hilse på i føtex’ kundeservice.

I Salling Group arbejder man generelt med begrebet ”Karrierer på tværs”. Der er blandt andet tale om kvartalsvise møder på tværs af butikker som BR, Bilka, føtex og netto i lokalområdet.

– For vores vedkommende Varde, Ribe og Esbjerg, forklarer Monica Kristensen og fortsætter: På møderne taler vi om lederudvikling samt laver planer for udvikling af ledere. Det kan være praktik i andre huse/formater, tildeling af en mentor, således vores ledere udvikler sig og kan blive klar til en højere stilling. Selvfølgelig altid med medarbejderens ønsker.

Butikskæden ser meget gerne, at man prøver forskellige formater, da erfaringen siger, at det i den grad skubber til folks faglige udvikling, og det skaber endvidere relationer på tværs, som fremmer samarbejdet i koncernen.

– Vi har årlige ledelsesarrangementer, og de seneste arrangementer har budt på fodboldgolf og en tur i Fangeborgen, og det er tydeligt at mærke, at den slags events gør rigtig meget såvel for den enkelte medarbejder som for selve samarbejdet, slutter Monica Kristensen.

Drømmer du om en karriere indenfor Salling Group, er du altid velkommen til at henvende dig i dit lokale varehus.