Ny souschef: Jeg er et meget passioneret menneske

Navneskiltet kom på skjorten d. 15. august, hvor Morten Stig Krabbe startede i stillingen som souschef i Kvickly Varde.

Morten kommer fra et job som bagermester hos Kvickly Broen Shopping, og som han siger: Tiden var inde for forandring.

– Det er lidt utraditionelt, men det er det helt rigtige, smiler Morten, du nu kan møde på din indkøbstur i Kvickly Varde.

– Jeg var meget glad for mit arbejde som bagermester, men jeg havde også en tydelig fornemmelse af at ville noget andet – noget mere, så da jeg så stillingsopslaget her, var jeg ikke i tvivl. Det job kunne jeg godt tænke mig, lyder det fra Morten Stig Krabbe.

I kraft af sit tidligere job som bagermester er Morten ikke uvant med ledelse. Og han lægger ikke skjul på, at det er en stor del af drivkraften – han er bidt af ledelse – god ledelse vel at mærke.

– Jeg er meget begejstret for resultater og strategier – jeg er nok helt grundlæggende en person, der i særdeleshed brænder for det, jeg har med at gøre. Jeg er meget passioneret. Og allerede nu, en måned efter start, kan jeg mærke, at det er det helt rigtige valg, jeg har truffet, siger Morten Stig Krabbe. Han er udover sin funktion som souschef tilknyttet kasselinjen og food-afdelingen i det daglige.

– Noget af det, jeg ser meget frem til, er at lære byen og kunderne at kende. Jeg er meget imponeret over alt det, Varde byder på, og så virker det som en rigtig dejlig butik, jeg er landet i, med en sund kultur og atmosfære.

Privat bor Morten i Esbjerg med sin hustru Maria og parret datter, Emma på 10 måneder.