Nyd wellness i svømmehallen

Sportium Varde: Atmosfæren er afslappet i Varde Svømmehals nye wellness-område.

En lækker udendørs spa og en udendørs pool!

Den udendørs spa har plads til 7 personer, og er opvarmet til 35 grader.

Pool’en, der er 12,5 x 6,5 meter med en dybde på 1,30 meter, er fra maj til oktober opvarmet til 22 grader. Fra oktober til maj er det vintervejret, der bestemmer vandtemperaturen.

Og som det bedste, så koster det ikke ekstra at benytte wellness-området. Det hele er nemlig inkluderet i din svømmebillet.

Det nye wellnessområde er en tilbygning til den eksisterende svømmehal. Området kan bookes til private arrangementer.

Nyd varmen i vores tre sauna-oplevelser

I svømmehallens wellness-afdeling tilbyder vi hele tre forskellige sauna-oplevelser. En stor, traditionel sauna, en bio-sauna og en infrarød sauna. Så det er bare med at udnytte muligheden for en lun hyggestund.

En sauna har nemlig den vilde effekt, at den gør kroppen afslappet på ingen tid. Efter blot et par minutter i det varme rum, vil du føle dig genopladet og helt afslappet. Efter sådan en oplevelse skal kroppen lige vækkes igen med et koldt gys! Kuldegyset får du under svømmehallens udendørs-brusere. Det er svært at fatte og forstå, men det kolde chok siges at være godt for både krop og sjæl …

Den store sauna er indrettet med farvet lys, der gør stemningen i saunaen helt speciel. Med glaspartiet kan gæsterne kigge ud på den udendørs spa, hvor der er plads til 7 personer. Børn under 10 år skal være ifølge med en voksen.

Læs mere HER