Die herren lukker og slukker Smedeværkstedet

Skal du med, når den sidste koncert i Smedeværkstedet løber af?

Så skal du nok være hurtig, for noget tyder på, der bliver rift om billetterne, når man spørger arrangøren, Leif Møllgaard, Musicbooking.dk

– Jeg slog til i samme sekund, jeg hørte muligheden bød sig, og at det er Die Herren, vi kan lukke ned med, er bare fantastisk, lyder det fra Leif Møllgaard.

Han har stået bag utallige arrangementer i Smedeværkstedet og mener, at stedet fortjener et brag af en afskedskoncert. Så derfor lyder den klare opfordring:

“Kom til en aften med rockmusik: DIE HERREN i S/i Smedeværkstedet!”

Er du klar til at opleve en af de mest elektriske aftener i 2024? Sæt kryds i kalenderen den 15. juni og gør dig klar til at rocke med DIE HERREN, præsenteret af Musicbooking.dk. Denne dynamiske koncert finder sted i de unikke omgivelser af S/i Smedeværkstedet, hvor hver guitar-riff og trommeslag resonerer mellem de gamle industrielle vægge.
Med billetter fra kun DKK 270,00, er dette en oplevelse du ikke vil gå glip af. DIE HERREN er kendt for deres eksplosive energi og evne til at fange deres publikum fra første akkord. Bandets repertoire spænder over klassisk rock med moderne twists, sikrer en aften hvor nostalgien blander sig med nuet.
Dørene åbner kl. 19:00, og luften kommer til at vibrere af forventning og rock’n’roll. Gør dig klar til en aften, hvor du kan synge med, danse og miste dig selv i musikken sammen med hundredevis af andre fans.
Vent ikke for længe – sikr dig dine billetter til DIE HERREN og vær del af en uforglemmelig rock-oplevelse. Vi ses i S/i Smedeværkstedet til en aften, hvor musikken regerer og mindeværdige øjeblikke bliver til!

FIND BILLETTER HER